Ratchet & Clank Game gratis downloaden voor PS4 en PS5: datums, tijden en beschikbaarheid

Speel station Er wordt een bestand gestart Speel thuis campagne, Een initiatief om de gemeenschap aan te moedigen om veilig te blijven tijdens deze pandemische periode door wat te geven Gratis games en kortingen​ Het werd voor het eerst gepubliceerd in april 2020 toen het bedrijf gratis twee titels verstrekte, zoals Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey. Nu is hij terug voor vier maanden, beginnend in maart (de show loopt tot en met juni). Ratel en gerinkel Het is Sony’s eerste gratis game voor PS4 en PS5 als onderdeel van deze nieuwe promotie. En het downloaden is heel eenvoudig.

Ratchet & Clank PS4 en PS5 gratis downloaden – datums en tijden

Ratchet & Clank, gepubliceerd in 2016, is een herhaling van de populaire franchise ontwikkeld door Insomniac Games. Deze actie-avonturenspel is een geweldige kans voor spelers om zich voor te bereiden op het nieuwe deel van de komende serie op 11 juni als een exclusieve PS5-titel: Ratchet & Clank: Rift Apart.

Gebruikers hoeven alleen maar naar het adres te zoeken door de naam in de zoekmachine van de PS Store te typen Voeg de game toe aan hun bibliotheken in de PS Store​ Eenmaal gedownload, Spelers zullen het spel voor altijd bewaren in hun eigen digitale bibliotheken​ En de Geen abonnement op PS Plus vereist Om het spel te downloaden en ervan te genieten.

Data en tijden voor downloaden

Zoals vermeld door Sony, kan de game vanaf de volgende tijden gratis worden gedownload in de PlayStation Store:

  • 1 MAART om 20.00 uur PDT
  • 2 maart om 4 uur GMT / 5 uur CET
READ  Next Generation staat op nummer 1 op Google Play in Taiwan en Hong Kong, gevolgd door Apple App Store Nasdaq: GRVY

Het adres kan worden opgevraagd tot:

  • 31 maart om 20.00 uur PDT
  • 1 april om 4 uur GMT / 5 uur CEST.

Sony is van plan de komende vier maanden meer gratis games en entertainmentshows te lanceren om “de komende maanden nog leuker en aangenamer te maken”.

Written By
More from Eda Greene

Bekijk AB UB PST / PET-beroepbriefupdates @ slprbassam.in

De Statewide Police Recruiting Board (SLPRB), Assam heeft een belangrijke kennisgeving van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *