Diablo 4 battle pass ziet Blizzard opnieuw toeslaan vanwege gebrek aan premium valuta

Diablo 4 battle pass ziet Blizzard opnieuw toeslaan vanwege gebrek aan premium valuta

gepubliceerd: 2023-07-21 T12:43:57

bijgewerkt: 2023-07-21 T12:45:13

De gevechtspas van Diablo 4 seizoen 1 heeft veel kritiek gekregen van de game-community, waarbij veel van de overeenkomsten met Overwatch 2-skins worden beschreven als “overschat”.

Battle Passes zijn niets nieuws voor Live-servicespellen, maar toen Blizzard aankondigde dat Diablo 4 er een zou krijgen, waren veel fans van de serie ongelooflijk sceptisch. Het afdekken van content achter een betaalmuur leidt immers vaak tot een stortvloed aan frustratie.

Dit is met name het geval wanneer de betreffende gevechtspas spelers niet beloont met voldoende premium munten om daadwerkelijk iets te kopen – een gebied dat Blizzard eerder heeft opgeroepen, met de gevechtsmunten van Overwatch 2. Helaas lijkt dit probleem weer de kop op te steken en aan te houden in Diablo 4 Seizoen 1.

Artikel gaat verder na aankondiging

Spelers van Diablo 4 roepen de Season 1 Battle Pass op

Sneeuwstorm

De Battle Pass van seizoen 1 van Diablo 4 heeft zeker voor opschudding gezorgd binnen de game-community.

“De Battle Pass levert 666 platina op. Het goedkoopste item in de winkel is 800 platina,” zei een ontevreden speler. “Goed gedaan, Blizzard. Gewoon een solide 10/10 seizoen, van boven naar beneden.” Hoewel Diablo 4 Battle Pass-cosmetica geen invloed heeft op de statistieken van je personage, vermalen veel spelers ze om platina te ontgrendelen, wat nodig is om personage-skins en andere in-game items te ontgrendelen.

Voor degenen die een Battle Rank van seizoen 1 hadden, was dat echter geen optie. “Met 30 artikelen in de winkel zou je verwachten dat je er minstens één kunt kopen,” zei een commentator. Maar nogmaals, alle verwachtingen zijn uit het raam met dit bedrijf.

Tot overmaat van ramp ontdekte een andere speler naar verluidt dat de game avonturiers niet eens vertelt hoeveel Favor (EXP-gevechtservaring) ze nodig hebben voor elk niveau. 1 mannelijke speler: “Hoe krijg je een gevechtskaart die een rode balk laat zien, maar niet het gewenste bedrag in waarde laat zien, en vervolgens niet vertelt hoe ver elk doelwit is?”

Dit zal zeker een frustrerend probleem blijken te zijn voor gamers, en hopelijk zal Blizzard er zo snel mogelijk iets aan doen. Wat betreft platina-beloningen en winkelprijzen, hopen veel spelers dat de ontwikkelaars meer platina zullen belonen of de kosten van ontgrendelbare cosmetica zullen verlagen.

Artikel gaat verder na aankondiging

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *