Diablo 4 krijgt in mei een laatste ‘Server Slam’-bèta op Xbox

Foto: Blizzard

Update (donderdag 20 april 2023 om 20:30 GMT):

Zoals we hadden gehoopt, was het weer een aankondiging Diablo 4 bèta! Deze bèta, bekend als “Server Slam”, komt eraan 12 mei tot en met 14 mei – Gratis voor alle spelers.

Hier is meer informatie over wat u kunt verwachten, beleefdheid Xbox-draad:

Verken alle 5 klassen, ontdek je favoriete personage-builds, sluit je aan bij een World Boss-team en verdien beloningen – zoals een nieuwe kans om de Beta Wolf Pack-cosmetica te winnen – en de nieuwe Cry of Ashava Mount Trophy.

“Met een nieuwe start voor iedereen, kun je naar level 20 gaan en de gruwel zien die in Sanctuary wacht. De voortgang wordt weggevaagd voor de lancering, dus bedenk je favoriete manieren om te verslaan tijdens Server Slam.”

Net als de vorige keer kun je Prologue en Act 1 ervaren in de “Server Slam”-bèta van Diablo 4, met de mogelijkheid om vier verschillende beloningen te verdienen (Initiële Infected-titel, vroege Voyager-titel, cosmetisch item voor het Beta Wolf-pack en nieuwe Mount Ashva-trofee), die allemaal kunnen worden overgezet naar de volledige game wanneer deze in juni wordt gelanceerd.

Van 12 mei 12:00 – 14 mei, 12:00 PDT kan iedereen naar Sanctuary Defense komen op Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 – samen met couch co-op voor consoles, cross-play en cross-progressie voor alle platforms – tegen de legers van Burning Hells om ons te helpen de duurzaamheid van onze servers te testen.”

READ  Xbox-games met goudvoorspelling in mei 2022

Origineel verhaal (donderdag 20 april 2023 06:05 GMT):

Diablo 4 komt in juni uit en hoewel we al aan de game hebben gewerkt voorafgaand aan de release, lijkt het erop dat er iets anders op komst is.

De uitvoerend producent van de game, Rod Ferguson, plaagt “Geheime advertentieLivestream vanaf 20 april. En nu in een tweet die antwoordt op een fan die vraagt ​​om “meer Diablo 4-speeltijd”, zegt het officiële Twitter-account van Diablo:

Diablo “Het kan geregeld worden…”

Diablo Games Producer Ash Sweetring reageerde ook op deze tweet. Adam Fletcher, Director of Global Community Development bij Diablo, vertelde hoe deze livestream tot stand kwam.Het zal geweldig zijn“.

Hoewel je maar beter niet te enthousiast kunt worden, hebben deze tweets al geleid tot speculaties op sociale media en andere platformen zoals Reddit over “Mogelijke aanvullende bèta“.

Houd er rekening mee dat er nog niets officieel is bevestigd. Sommige andere theorieën suggereren dat het mogelijk verband houdt met vroege toegang voor gebruikers die versies van Diablo 4 op hoog niveau kopen en andere speculaties van fans dat dit een extra klasse of iets dergelijks zou kunnen activeren.

Written By
More from Vanessa Hale
Modern Warfare 2’s Xbox-matchmaking-probleem ‘wordt onderzocht’
Modern Warfare 2-ontwikkelaar Infinity Ward “onderzoekt” nog steeds een probleem dat verhindert...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *