De gratis Heartland Division van Ubisoft moet nog komen, maar er moeten nog meer spelerstests komen

De gratis Heartland Division van Ubisoft moet nog komen, maar er moeten nog meer spelerstests komen

Vanavond komt er een hoop nieuws uit de The Division-franchise van Ubisoft, die binnenkort zal worden uitgebreid met de komst van de gratis te spelen spin-off The Division Heartland.

Oorspronkelijk aangekondigd in mei 2021, is Heartland nu al meer dan een jaar in gesloten tests, maar er is duidelijk meer te doen voordat het een definitieve releasedatum krijgt.

Vanavond heeft Ubisoft geïnteresseerde spelers en hun partijen opgedragen zich aan te melden voor toegang (op thedivisionheartland.com) tot een nieuwe testronde, vooruitlopend op “meer nieuws deze zomer”.

Filmische inleiding tot The Division Heartland.

Heartland brengt de op de stad gebaseerde actieserie naar een landelijk klein stadje in Amerika en wordt beschreven als een PVEVP-shooter waarin facties van AI en andere spelers vechten. Je speelt een Division-agent die de stad wil beschermen tegen andere malafide agenten en tegen het virus zelf.

Aan het begin van het spel zie je dat je Boston-agent Mackenzie Reed assisteert, die naar de Heartland-buitenpost van Silver Creek is gekomen op zoek naar een ex-baas die “schurkenagent” is geworden en het team heeft vermoord waarover hij het bevel voerde.

Heartland begint door Reed te helpen bij het opzetten van een uitvalsbasis. Je zult ook moeten wennen aan een dag/nacht-cyclus, want in het donker kun je vijandige spelers tegenkomen en de focus van het spel ligt meer op overleven. Zelfs overdag lijkt het erop dat je op zoek moet naar water en andere hulpbronnen.

Een diepe duik van ontwikkelaar The Division Heartland.

Het pandemische virus van de franchise is hier anders, zo lijkt het, en het is aan jou om Reed te helpen en erachter te komen waarom. Gebieden met variabele infectie verplaatsen zich elke dag door de stad en vereisen dat je maskers gebruikt (samen met verbruikbare filters die je moet hebben) om binnen de grenzen te verkennen.

READ  Alles wat je moet weten over een visachtige wierookdag

Ubisoft heeft ook een update geïntroduceerd voor The Division 2 Jaar 5, die in juni van start gaat en een nieuwe spelmodus introduceert genaamd Descent, een gratis roguelite-modus waarvoor je de Warlords of New York-uitbreiding niet nodig hebt. Het kasteel van de game zal ook worden herbouwd, terwijl de daaropvolgende seizoenen nieuwe invallen brengen en – later dit jaar – zelfs meer (wat klinkt als een betaalde). Je kunt je verkleden als Sam Fisher als je de eerste Year 5 Premium Pass koopt, terwijl een outfit met als thema Resident Evil’s Leon S. Kennedy de komende dagen gratis terugkeert om te claimen.

The Division Resurgence is een gratis te spelen mobiele game die de kloof overbrugt tussen The Division 1 en 2, wat ook een groot probleem is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *