Diablo 4 Playtests is gemeld om een ​​’positieve buzz’ op Blizzard te creëren

Foto: Diablo 4 Concept Art, Blizzard

Diablo 4 De ontwikkeling bij Blizzard lijkt goed te gaan, althans volgens Bloomberg-verslaggever Jason Schreyer. Schreier ging eerder deze week naar Twitter om te praten over de lopende Diablo 4-afspeeltests, zelfs als deelnemers een geheimhoudingsovereenkomst hebben.

Vanwege deze geheimhoudingsverklaring krijgen we hier niet veel details. Het lijkt er echter op dat het goed gaat met de ontwikkeling van Diablo 4, waarbij de verslaggever zegt dat hij “meestal positieve buzz” heeft gehoord over de gameplay-test.

Dat is ook prima, want Blizzard zou kunnen doen met het huis van Diablo dat deze keer opraakt. Diablo 2 Resurrected heeft meer dan een groot deel van de problemen gehad met de lancering en daarna, mobiele verbroken verbindingen Onsterfelijke Diablo Ook bij de mensen werd het niet te warm.

We hopen dat hij 4 keer beter zijn landing zal vasthouden. Tegen de tijd dat het wordt gelanceerd, kan de Xbox & ActiBlizz-deal worden beëindigd, waardoor Diablo 4 de eerste potentiële Xbox-release wordt wanneer deze in 2023 arriveert.

Kun je wachten tot Blizzard eindelijk terugkeert naar Diablo? Laat het ons weten in de reacties!

READ  F1 22 - Xbox Series X/S- en PS5-upgrades gekoppeld aan $ 80 Champions Edition
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series X-releases | Nieuwe S (15-19 maart 2021) – Thumbsticks
Bekijk de Xbox Series X-line-up van volgende week | S en de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *