BREAKING: Samsung Galaxy S22 One UI 5.0 beta wordt nu uitgerold

aan het wachten Eén gebruikersinterface 5.0 Bèta komt eindelijk tot een einde. Terwijl we de bèta-lancering in de derde week van juli verwachtten, is deze nu beschikbaar na een vertraging van ongeveer twee weken. Fans zullen het niet erg vinden, want ze kunnen eindelijk een voorproefje krijgen van de nieuwe firmware.

Eén UI 5.0-bèta vergezelt de bètaversie van Android 13 Modernisering. De nieuwe firmware brengt veel functies, cosmetische verbeteringen en andere veranderingen met zich mee. Eén UI 5.0-bètaversie met firmwareversie S90xBXXU2ZHV4 Het wordt in eerste instantie gelanceerd voor de Galaxy S22-serie in Duitsland.

Samsung heeft eindelijk het One UI 5.0 bètaprogramma gelanceerd

Samsung heeft nog niet onthuld wat er nieuw is met One UI 5.0. Het bedrijf zal er waarschijnlijk veel over te zeggen hebben tijdens het Unpacked-evenement van volgende week. Een officiële aankondiging van de bèta-lancering zou deze week moeten arriveren. er was Grote lekkage vorige maand Die onthulde details over wat One UI 5.0 op tafel brengt. Er zijn enkele wijzigingen aangebracht in het Berichtencentrum met grotere app-pictogrammen en een grotere ondoorzichtigheid van de achtergrond.

De pop-up voor app-toestemming is ook gewijzigd om hetzelfde ontwerp te hebben als de standaard Android 13. One UI 5.0 voegt OCR toe via de gebruikersinterface. Hierdoor kan de native Gallery-app tekst van afbeeldingen scheiden om het delen gemakkelijker te maken. Samsung is ook verbeterd Snelheid en vloeiende animatie Met één gebruikersinterface 5.0. Hierdoor zien de overgangen er vloeiender uit.

Er kunnen andere toevoegingen zijn, met name nieuwe functies, die mogelijk worden onthuld naarmate het bètaprogramma vordert. We hebben exclusief gemeld dat Samsung ernaar streeft om One UI 5.0 vrijgegeven voor het publiek in oktober dit jaar. Vanwege de vertragingen van Google bij het gebruik van Android 13, valt nog te bezien of dit het geval is.

READ  Ratchet & Clank: Rift Apart ontvangt een haalbare Platinum Award

Het bètaprogramma van One UI 5.0 zal uiteindelijk worden uitgebreid met meer apparaten. Verwacht binnenkort de eerste release van deze apparaten op meer markten. Als u zich afvraagt ​​of uw apparaat de update zal ontvangen zodra deze voor het publiek is vrijgegeven, vindt u hier een lijst met: Samsung-telefoons die One UI 5.0 . ondersteunen.

Bedankt Mehdi!

Written By
More from Lesley Curry
Klassieke BlackBerry-toestellen werken op 4 januari niet meer: ​​NPR
Thorsten Heins, voormalig CEO van Research in Motion presenteert de BlackBerry Z10,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *