Diablo 4-prestatiedoelen voor Xbox Series X en S bevestigd.

Diablo 4-prestatiedoelen voor Xbox Series X en S bevestigd.

Naarmate we dichter bij de aanstaande Xbox-release van Diablo 4 komen, begint Blizzard details te verspreiden over wat we allemaal van de game kunnen verwachten op de lanceringsdag – 6 juni 2023. Een van de bepalende dingen waar fans graag meer over willen weten, is natuurlijk de framesnelheid en resolutie waarmee de game op de console van hun keuze zal draaien. In de laatste aflevering van Home nelson podcast xboxDiablo 4 general manager Rod Ferguson onthulde precies dat.

Ferguson sprak over de aanstaande lancering van de game en hoe deze zal werken op de consoles van Xbox Series X en Xbox Series S. Dit zijn de doelen van de lanceringsdag:

  • Diablo 4 Xbox-serie X: Volledige 4K-resolutie met 60 frames per seconde
  • Diablo 4 Xbox-serie S: 1080p @ 60 fps

Hoewel de cijfers niet zo verrassend zijn, zijn we toch blij om bevestiging te zien, en het is altijd leuk om een ​​volledige framesnelheid van 60 fps te zien voor zowel de Xbox Series X als Series S.

In maart kwamen we in aanraking met de Xbox-versie van Diablo 4 tijdens de laatste bètatest en we waren erg onder de indruk van hoe de game zich vertaalde naar Xbox-consoles. We laten die diepgaande preview hieronder vallen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *