Diablo 4 scan hints op mogelijke microtransacties

Activision Blizzard’s Diablo 4-peiling gaf ons een blik op enkele van de microtransacties en cosmetische opties die we konden zien wanneer de RPG in 2023 arriveert. Nu de releasedatum van Diablo 4 nadert, beginnen fans er gretig van te genieten. Alle details kunnen ons vertellen wat we kunnen verwachten van het volgende deel in de fantasy-gameserie. Lekken van eerder lopende interne bètatests hebben geleid tot discussies over slimme buit en handel in Diablo 4, en de aandacht is nu gericht op mogelijke lanceringsreleases, pre-orderbonussen en betaalde cosmetica die in de RPG zou kunnen verschijnen.

De prijsenquête die naar spelers is gestuurd, is gepubliceerd op: Diablo 4 subreddit. De enquête is in het Duits, maar de gebruiker Bilasaurus Vertaal het handig in het Engels (en we hebben de resultaten bevestigd). Het is belangrijk op te merken dat deze enquêtes heel gebruikelijk zijn – een soortgelijke enquête is onlangs verzonden voor cosmetische microtransacties in Overwatch 2 – en Blizzard zei eerder dat de vermelde prijzen willekeurig voor elke gebruiker worden gegenereerd in een poging om “de voorkeuren van spelers beter te begrijpen”. Dit betekent dat je hier natuurlijk alles met een korreltje zout moet eten, zeker als het om prijsstelling gaat.

De gepresenteerde opties geven ons echter meer inzicht in de soorten microtransacties die we waarschijnlijk zullen zien wanneer Diablo 4 arriveert. Diablo General Manager Rod Ferguson heeft eerder genoemd Diablo 4 schuwt het model dat wordt gebruikt door de crossover Diablo Immortal, en zal in plaats daarvan een “full-priced game zijn, gericht op optionele cosmetica en volledige verhaalgedreven uitbreidingen.”

READ  De beste Halloween-deals voor de pc

Voorgestelde optionele pakketten voor de game omvatten cosmetische wijzigingen aan de bepantsering van je personages – er worden verschillende ontwerpen getoond, maar de beschrijving zegt dat je in totaal vijf skins ontvangt, één voor elk van de Diablo 4-klassen. Er zijn ook achtergronddecoraties, met een afbeelding van een set decoratieve engelenvleugels die overeenkomen met die welke kunnen worden verkregen in Diablo 3. Deze stellen dat ze, net als de decoraties voor Diablo 3, geen effect zullen hebben op de gameplay.

Er zijn ook standaards en cosmetische schilden – de standaard wordt beschreven als een wegwerpwezen waarmee je personage sneller over de wereld kan bewegen. Als het klopt, zou dit de eerste keer zijn dat een dergelijke functie is opgenomen in de Diablo-serie, en het zal volgen in de context van rivaliserende titels zoals Lost Ark, hoewel de enquête aangeeft dat de stand wordt ontgrendeld na het voltooien van de campagne.

Ten slotte zijn er ook kisten die toegang geven tot de Battle Pass die premium cosmetische beloningen belooft die beloven te spelen, in-game valuta genaamd Platinum die wordt gebruikt voor cosmetische items in de in-game store, en vroege toegang tot de game vóór de officiële releasedatum – met opties voor twee dagen vervroegde toegang en zeven dagen vervroegde toegang.dagen opgenomen in de enquête. Zoals eerder vermeld, is dit allemaal waarschijnlijk bedoeld om Blizzard te helpen bij het identificeren van marktinteresse, en misschien moeten de prijzen die in het onderzoek worden getoond niet worden beschouwd als een daadwerkelijke indicatie van intentie.

READ  MudRunner is deze week gratis in de Epic Games Store

In de aanloop naar Diablo 4, moet je zeker onze Diablo 4 cross-play-gids bekijken om meer te weten te komen over de multi-systeemfunctionaliteit van de multiplayer, en onze Diablo 4 Necromancer-gids zou je inzicht moeten geven in de terugkerende minion-meester. In de tussentijd hebben we alles wat je moet weten over de levelcap en campagneduur van Diablo 4. Als je zin hebt in een helse tatoeage, dan gaat de Diablo 4 Hell’s Ink-tour nog steeds door – hoewel er nog een paar plekken over zijn, dus je moet snel zijn!

Written By
More from Max Mcgee
De Floppy Knights haasten zich naar Xbox, pc en Game Pass
Als turn-based strategie jouw ding is en deckbuilding jouw ding is, dan...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *