Sony past standaardclassificatie voor PS Store aan te midden van speling in schapsoftware

Zoals velen van jullie ongetwijfeld wetenDe PS Winkel Het wordt ingehaald door kopieer- en plakspellen, waarvan de meeste er zijn voor 60 seconden platina-awards. Bladeren door de sectie met nieuwe releases van de PS Store is een nachtmerrie geworden, overweldigd door de vele permutaties van exact dezelfde game.

Het wordt een echt probleem, meer legitieme games begraven. Hoewel we het niet per se eens zijn met zware regelgeving – wie mag beslissen of een game moet bestaan ​​of niet? – wij onlangs opgemerkt Sony heeft een groot probleem om hiervoor een passende oplossing te vinden. We hebben enkele slimme wijzigingen voorgesteld in de manier waarop de PS Store-desktopinhoud kan helpen.

PS Winkel PS5 PS4 2
Op PS5 toont het gedeelte Nieuwe games nu bestsellers zoals Cult of the Lamb eerst

En eerder deze week merkten we dat het bedrijf al een aanpassing had gedaan. Op zowel de PS Store-app als de browsergebaseerde PS5 is de nieuwe gamebalk nu gesorteerd op bestseller in plaats van op releasedatum. Dit betekent dat je op het moment van schrijven tenminste games zult zien zoals zwangerschap aanbidding En de Heaven’s Corridor in plaats van Jumping Turbo Noodles En de varkens wedstrijd.

Het belangrijkste detail hier is dat de recente games er nog steeds zijn, en ze kunnen vrij gemakkelijk worden gevonden met een paar klikken, maar het standaardfilter is veel nuttiger voor de gemiddelde gebruiker. Er is hier duidelijk veel werk aan de winkel, maar als tijdelijke oplossing zijn we onder de indruk van hoe snel Sony zich hier heeft aangepast.

READ  AirTag-waarschuwing bereikt de telefoon in Disney World - zonder de tracker te lokaliseren

Written By
More from Lesley Curry
Playnote Studio is een geweldige DSi Flipnote Studio-app voor Playdate
Foto: Nintendo Live / Damian McFerran Fans van mobiele games en coole...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *