Diablo Immortal verdient $ 1 miljoen per dag, blijkt uit gegevens

Een groep groene spookachtige figuren in schilden staan ​​samen in een dikke mist.

afbeelding: Sneeuwstorm

In de eerste maand van de controversiële nieuwe mobiele game-release van Blizzard, Onsterfelijke Diablo, genereerde bijna $ 50 miljoen aan gerapporteerde inkomsten over 10 miljoen downloads. Zelfs terwijl de discussies en kritiek over de gratis RPG doorgaan, blijkt uit gegevens dat de game sinds de lancering minstens $ 1 miljoen per dag heeft verdiend.

als zodanig voor het eerst eerder genoemd Mobilegamer.bizgegevens van AppMagic lijken erop te wijzen dat Blizzard Diablo De spin-off is geld verdienen. Volgens de gegevens werd het in de eerste week van de game 6,85 miljoen keer gedownload. Op 3 juli was dat aantal gestegen tot 10,35 miljoen downloads. En hoewel het mogelijk is dat niet al deze spelers vastzitten of geld uitgeven, deden genoeg spelers dat op 11 juni. eeuwigdurend Ze maakte $ 2,4 miljoen winst, haar beste dag tot nu toe. 30 dagen na zijn vrijlating, eeuwigdurend Volgens AppMagic-gegevens verdiende hij $ 48.988.970.

Houd er rekening mee dat niet al deze nummers: PC-versie van het spel. De gegevens van AppMagic zijn ook gebaseerd op wat ontwikkelaars verdienen nadat Apple en Google die van hen hebben geschrapt. Dus met dat in gedachten, is het zeer waarschijnlijk dat Onsterfelijke Diablos totale omzet is aanzienlijk hoger dan de $ 48,9 miljoen die uit deze gegevens blijkt. Voor velen van jullie die dit lezen, is dit waarschijnlijk niet het nieuws dat je wilt horen.

Onsterfelijke DiabloHij moest een behoorlijk hobbelige weg bewandelen Sinds het werd aangekondigd. Het werd erger toen ik vrijkwam. Velen hebben hun bezorgdheid geuit over de in-app-aankopen van de game en Een som geld kost een speler Om hun persoonlijkheid en uitrusting te maximaliseren. tenminste Eén streamer heeft veel geld uitgegeven Het bewijst hoe zeldzaam en moeilijk het is om de beste edelstenen in het spel te krijgen. Van zijn kant is Blizzard grotendeels stil gebleven en zal hij waarschijnlijk zijn geld tellen en evolueren Diablo IV.

L? Hoewel ik een aantal belachelijke dalingspercentages erken in eeuwigdurendEn de Hij is een perfecte tijdmoordenaar voor mij geweest. Nu mijn verloofde het spel op haar nieuwe telefoon heeft opgepikt, liggen we in bed als we voor het eerst in het weekend wakker worden en doden we samen demonen voor een uur of twee, zoals elk goed stel zou doen. Ik heb nog geen vijfsterrenjuweeltje gekregen, maar het kan me ook niet zoveel schelen.

Still, my ability to enjoy the game separate from its in-game store doesn’t change the fact that absurd drop rates and complicated in-app economies are not what many players are looking for. (Hell, to be clear: It’s not what I want either!) And some countries are fighting back, leading to some games— inclusief Onsterfelijke Diablo Zelf— Stel hun vrijlating uit of annuleer ze zelfs om wetgeving en beperkingen tegen plundering te vermijden.

Dit alles riep vragen op over wat te verwachten van volgend jaar Diablo IV. Blizzard zegt dat het alleen ‘cosmetische’ microtransacties zal bevattenmaar zelfs dat is misschien te veel na de controverse eeuwigdurend.

READ  Pooja Hegde's eerste blik van Most Eligible Bachelor: Akhil Akkineni-fans plagen Samantha Akkineni voor haar regressieve commentaar
Written By
More from Aubrey Mason
Hangout-evenementengids – Einde en beloningen
Met Jinshin-effectVersie 1.4 update, “Uitnodiging van Windblume”, spelers hebben nu de kans...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *