DICE LA werkt aan een nieuw Battlefield

DICE LA werkt aan een nieuw Battlefield, aldus studio director of design Justin Wiebe. VG247Vroeg Wiebe zijn Twitter-volgers maandag om de “eigen EA-franchise” te raden waaraan hij graag zou werken. Na het laten vallen van Plants vs Zombies, Skate en Apex, voegde Wiebe toe dat “It’s Battlefield” is, waarmee hij bevestigt dat DICE LA werkt aan een nieuwe game in EA’s Battlefield shooter-serie. In een van zijn reacties zei Wiebe dat Het was geen beagle, Maar het zou leuk zijn als het een op hoofdstuk gebaseerd schietspel zou worden. Schrijf ons daarvoor in.

DICE LA ondersteunde eerder de ontwikkeling van de Battlefield-serie, maar in januari 2020 nam Respawn CEO Vince Zampella Dice LA over. Op dat moment waren er plannen om de naam van de studio te veranderen en een “originele game nog niet onthuld” uit te brengen, maar het lijkt erop dat het team alsnog aan Battlefield zal werken. Natuurlijk kan het DICE LA-team worden onderverdeeld in twee teams, die tegelijkertijd aan Battlefield en een nieuw project werken.

In een vervolg-tweet gaf Wiebe zijn enthousiasme voor het project aan. Wiebe zei: “Het is gewoon raar om aan een spel te werken waar ik bijna 20 jaar verliefd op ben geworden! De sandbox uit 1942 was geweldig voor die tijd.” “Ik kijk er naar uit om van jullie allemaal te horen waar je van hield en waar je op hoopte in een toekomstige BF-wedstrijd.”

READ  Live proeven in een quiz met The Tasting Games

Het is niet duidelijk of dit een nieuwe game is in de Battlefield-wereld of de game die in 2021 uitkomt, waarover EA het eerder had. Hier is alles wat we weten over de game, die duidelijk volledig zal profiteren van de volgende generatie consoles. De enige echte glimp die we kregen van het aanstaande Battlefield kwam in een next-gen teaser tijdens de EA Play-show van vorig jaar – je kunt het hieronder bekijken:

Jordan Oloman is een freelance schrijver voor IGN. Volg hem op Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason

Virat Kohli onder de scanner voor de scanner van belangenconflicten, Gupta benadert de BCCI Ethics Officer

Het Lodha-comité had tijdens de herziening van de samenstelling van de Board...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *