Download de ABC11 North Carolina app

Download onze mobiele applicatie
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, weer en verkeer via de ABC11 North Carolina-app. Ontvang de meeste lokale krantenkoppen voor het gebied van Central North Carolina, evenals nieuws uit de hele Verenigde Staten en de wereld.

Beschikbaar in de iTunes App Store
Download het uit de Google Play Store

de ondersteuning
iOS | Een man qua uiterlijk

Download onze streaming-apps

De nieuwe ABC11 North Carolina Broadcasting-app geeft je gratis toegang tot je favoriete Eyewitness News en ABC11 North Carolina-inhoud, samen met het laatste nieuws, live-evenementen en originele programma’s, op elk moment! Voortbouwend op onze toewijding om onze gemeenschappen van dienst te zijn, zullen onze Roku-, Fire TV-, Apple TV- en Android TV-apps naadloos de lokale nieuwservaring verbeteren met de mogelijkheid om live nieuws, nieuws, weerupdates en trending verhalen van Localish te bekijken die kunnen worden bekeken naadloos. In een stromende omgeving. Om de gratis app te downloaden, zoek naar “ABC11 North Carolina” op Major Stations.
Lees meer over onze streaming-apps en volg een rondleiding
Bezoek onze Roku Channel-pagina
Bezoek de Amazon Fire-app-pagina

ACCUWEATHER-TOEPASSING

Blijf op de hoogte van het laatste weer met AccuWeather AccuWeather biedt innovatieve voorspellingen, gepersonaliseerde inhoud en boeiende videoweergaven op smartphones en tablets via de bekroonde AccuWeather-apps voor mobiele apparaten en verbonden apparaten, waaronder verbonden auto’s en slimme huizen en verbonden apparaten, die de digitale brede, multi-platformtoegang van AccuWeather demonstreren.
Downloadbaar: IOS app store | Google apps

Amazon Echo
Laat Alexa het belangrijkste nieuws van de dag voor je lezen uit ABC11 North Carolina. De ABC11 North Carolina Flash Briefing leest het belangrijkste nieuws uit het gebied van Central North Carolina. Door in te schakelen, is deze vaardigheid toegankelijk op al je beschikbare Alexa-apparaten.
Schakel Flash-briefingvaardigheid in voor Alexa

READ  Samsung Galaxy A70 update: One UI 2.5 (en Tab S5e: november patch)

Bekijk de ABC-app
De ABC-ervaring – altijd en overal. Of u nu thuis of in het buitenland bent, u kunt genieten van uw favoriete ABC-tv-programma’s, sport, lokaal nieuws en weer op uw smartphone, tablet of computer – live * en on demand. Klik hier om meer te leren.
Download de applicatie: Beschikbaar in softwarewinkel | Download het uit de Google Play Store
Ondersteuning nodig? ABC Mobiele app-ondersteuning

Verbonden applicaties
ABC nieuws | ESPN

More from Madison Garrett

Maak kans op recensie en win de ‘Honor new X series’ – Tablets en telefoons – .Plans

Honor heeft de laatste tijd hard gewerkt. Met verschillende smartphones, smartwatches en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *