Digi Yatra-bugs zijn verholpen en flyers hebben gevraagd om de bijgewerkte app te downloaden | Kolkata Nieuws

Digi Yatra-bugs zijn verholpen en flyers hebben gevraagd om de bijgewerkte app te downloaden |  Kolkata Nieuws
Calcutta: luchthaven Kolkata Ambtenaren drongen er bij de publicaties op aan om de nieuwste versie van de Digi Yatra-app te downloaden nadat een bijgewerkte versie was uitgerold, om de problemen op te lossen die passagiers hoofdpijn bezorgden.
“Toepassingen DigiYatra Voor een naadloze reiservaring… hoef je alleen maar de nieuwste versie te downloaden DigiYatra-applicatie (link hieronder), registreer u met de nodige gegevens en betreed de luchthaven met slechts een gezichtsscan. https://rb.gy/1k9bi – iOS; https://rb.gy/l1oru – Android’, twitterden de autoriteiten van de luchthaven van Kolkata.
Op dinsdag schreef TOI hoe het Digi Yatra-inchecksysteem met gezichtsherkenning dat meer dan twee weken geleden debuteerde op de luchthaven van Kolkata na meer dan anderhalve maand wachten op live passagierservaringen niet van de grond kwam met constante app-storingen en haperingen bij sommige geautomatiseerde poorten. . Wat een papierloze en probleemloze ervaring had moeten zijn, werd dus het tegenovergestelde: flyers moesten inchecken bij de Digi Yatra-kiosk bij de ingang, waar een papieren QR-code wordt gegenereerd om toegang te krijgen tot de geautomatiseerde poort. Binnen moesten passagiers vervolgens op zoek naar het veiligheidsreserveringsgebied waar de Digi Yatra-poort werkt.
De Digi Yatra app is gemaakt door de Digi Yatra Foundation waar luchthavenexploitanten stakeholders zijn. Het werd aanvankelijk gelanceerd op privéluchthavens zoals Delhi, Mumbai en Bengaluru, en nu hebben luchthavens onder de Airports Authority of India zich aangesloten.
In het dinsdag door TOI uitgevoerde rapport over Digi Yatra-problemen werd ten onrechte vermeld dat luchthavenmanager C Pattabhi de DGCA had aangeschreven over de fout. Terwijl luchthavenbeambten de zaak met de verkoper oppakten na klachten van de flyers, verduidelijkte de ambtenaar dat hij de vluchtleidingsautoriteit niet had geschreven.
Na enkele problemen met de oudere versie van de Digi Yatra-app, is de nieuwste versie met verbeterde functies uitgebracht. Passagiers kunnen nu de nieuwste versie van de Digi Yatra-app downloaden en installeren via Google Play Store (Android-telefoons) en App Store (Apple Na het upgraden naar de nieuwste uitgifte moeten passagiers hun reisgegevens in de app invoeren door hun instapkaart te scannen/uploaden voordat ze naar de luchthaven komen om een ​​probleemloze, soepele en snelle beweging op de luchthaven te ervaren, zei een senior luchthaven officieel.
De luchthavenautoriteiten hebben ook spandoeken en borden in de terminals geplaatst om passagiers te vragen de bijgewerkte Digi Yatra-app te downloaden en te gebruiken.
“De laatste keer dat ik vorige week door het vliegveld vloog, werkte de DigiYatra-app niet. De functionarissen zeiden dat deze werd bijgewerkt. Dus hoewel ik de app downloadde, werd mijn identiteit geverifieerd door Aadhaar op DigiLocker en mijn instapkaart toegevoegd. Sutirtha Basu, die vaak vliegt, zei: “Ik had hulp nodig bij het inchecken bij de kiosk op de luchthaven. Ik hoop dat het probleem zal worden opgelost de volgende keer dat ik via de luchthaven reis.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *