3 Keys: Jets bij Golden Knights, Game 1 van de Western First Round

3 Keys: Jets bij Golden Knights, Game 1 van de Western First Round

(2WC) Vliegtuigen in (1P) Golden Knights

Western Conference eerste ronde, wedstrijd 1

21:30 uur ET: ESPN2, SNW, TVAS2, ATTSN-RM

Las Vigas — Ondanks de verwachte vroege kriebels van de spelers van elk team, kun je dinsdag een snelle start verwachten van Game 1 van de best-of-7 wedstrijd in de eerste ronde in de T-Mobile Arena.

De Vegas Golden Knights, de beste reekshoofden in de Western Conference, zullen een waanzinnige menigte achter zich hebben, waardoor dit een van de meest onherbergzame ijsbanen is voor een rivaliserend team in de NHL. Maar ze hebben ook de druk om goed te spelen voor fans die op zoek zijn naar een winnend resultaat.

De Winnipeg Jets, die pas in de voorlaatste wedstrijd een playoff-plek veroverden, weten hoe luid T-Mobile is, maar Jets-coach Rick Bowness gelooft dat zijn team klaar is voor de uitdagingen die voor ons liggen.

[RELATED: Complete Golden Knights vs. Jets series coverage]

“Het maakt niet uit wat je doet, hoeveel wedstrijden je ook in deze competitie hebt gespeeld of hoeveel wedstrijden je ook speelt [Stanley] “De bekers die je wint, die eerste periode van de playoff-serie, iedereen is zenuwachtig. Je moet je gewoon een weg naar binnen banen en in het spel komen”, zei Bowness.

Ik lees wat reacties van [Boston] Bruins, ze waren gisteravond zenuwachtig en blikken terug op hun seizoen. Iedereen vanavond, in beide teams, zal nerveus zijn. Je moet je er gewoon doorheen spelen.”

Hier zijn drie sleutels tot het spel 1

1. Terug Mark Steen

Vegas-aanvaller Mark Stone heeft sinds 12 januari niet meer gespeeld vanwege een rugblessure die op 31 januari moest worden geopereerd. Maar hij werd maandag geactiveerd uit een reserve voor langdurige blessures en zal in de eerste wedstrijd spelen.

READ  Nintendo Switch verovert de Japanse verkoopgrafiek, een prestatie die in 30 jaar niet is gedaan

Hij had 38 punten (17 goals, 21 assists) in 43 reguliere seizoenswedstrijden.

Stone, geboren in Winnipeg, heeft het uiterlijk van de Golden Knights drastisch veranderd en zou een uitdaging zijn voor de Jets als hij meteen effectief zou zijn.

“Hij speelde eerder dit seizoen tegen ons”, zei Bowness. “We weten dat hij een geweldige hockeyspeler is met een geweldige stick, en hij is erg betrouwbaar aan beide kanten van het ijs.”

Stone speelde dit seizoen alle drie de wedstrijden tegen de Jets, die elk een Golden Knights-overwinning behaalden, en had vier punten (drie goals, één assist).

“We moeten oppassen dat we niet te veel verwachten van zijn eerste wedstrijd sinds lange tijd”, zei Vegas-coach Bruce Cassidy. “Wat het ook is, het zal een positieve impact op ons hebben.”

2. Partijblok

Bij de Golden Knights draait alles om het blokkeren van schoten. Ze blokkeerde een NHL-high 1.494 schoten tijdens het reguliere seizoen.

In de drie wedstrijden tegen Winnipeg blokkeerde Vegas 44 schoten.

De intimidatiefactor voor tegengestelde overtredingen kan zijn dat je weet dat schoten moeilijk te vinden zijn of dat onverstandige schoten kunnen worden geblokkeerd en gebruikt om het overgangsspel te verplaatsen waarin Vegas het grootste deel van zijn overtreding genereert.

Winnipeg vooruit Adam Lowry Hij zegt dat de Jets bij bewustzijn moeten zijn, maar niet verlamd moeten raken door scoringskansen te verspillen.

“Ik denk dat het, gezien de grootte van het blokkeren van schoten, belangrijk is dat je ze op de juiste plaatsen blokkeert,” zei Lowry. “Je wilt niet dat ze de overgang maken. Je wilt niet dat ze de jongens voor zijn en ze het gebied uit laten rennen. We weten natuurlijk dat ze veel schoten gaan blokkeren. Het gaat over slim zijn met je schoten, maar niet bang zijn om te schieten, alleen maar omdat ze vooruit gaan.” voor een paar.

READ  PlayStation-fans teleurgesteld nadat een nieuwe PS4-game werd geannuleerd

“Je moet die balans vinden tussen geen schoten verspillen, maar ook niet bang zijn om er voorbij te komen. Zoals ik al zei, ze zullen sommige blokkeren. Ze zullen neerstorten. Het zal moeilijk worden om te krijgen op het net wordt het een gevecht, maar het is iets dat we moeten doen als we een aanval willen creëren, vooral als we dat hadden door de constante druk van ons gebied.

3. Geen Ehlers voor vliegtuigen

Winnipeg vooruit Nikolaj Ehlers Hij zal niet spelen na een bovenlichaamblessure opgelopen te hebben tegen de Minnesota Wild op 11 april en het missen van de reguliere seizoensfinale van de Jets op 13 april.

Ehlers oefende op maandag, maar nam dinsdag niet deel aan een optionele ochtendschaatswedstrijd.

De Jets waren tijdens het reguliere seizoen 21e in de NHL met gemiddeld 3,00 doelpunten per wedstrijd. Ehlers heeft vijf opeenvolgende punten (drie doelpunten, vier assists) aan het einde van de wedstrijd geblesseerd.

De verwachte opstelling van vliegtuigen

Kyle ConnorPierre Luc DuboisMark Shevell

Kevin StenlundVladislav NamestnikovBlake Wieler

Nino Niedretter -Adam Lowry- Metselaar Appelton

Morgan BaronKevin StenlundSacco Minalanine

Jos MorrisseyDylan Dimelo

Brendan DillonNeil Bionic

Dylan SambergNate Schmidt

Conor Hellbwick

David Rites

gekrast: Logan StanleyEn Kyle CapobiancoEn David GustafsonEn Dominicus ToninatoEn Axel Johnson FgalbiEn Carson Coleman

gewond: Coole Perfectie (bovenlichaam), Sam Gagner (onderlichaam), Nikolai Eilers (bovenlichaam)

De verwachte opstelling van de Golden Knights

Ivan BarbasjevJack EichelJonathan Marquessault

READ  Vasquez blijft warm; RiverDogs wint hun vierde wedstrijd op rij

Riley SmithWillem CarsonPhil Kessel

Michaël AmadeoChandler Stephenson – Mark Steen

Brett HowdenNicolaas RoyKeegan Colisar

Alec MartínezAlex Pietrangelo

Bryden McNabShea Theodoor

Nicolaas HaagZack Witwolk

Laurent Brossuyt

Jonathan Snel

gekrast: Paul KotterEn Kaidan KorczakEn Brayden PaschalisEn Teddy-bloggerEn Pavel DorofeevEn Ben HuttonEn Aden heuvel

gewond: Willem Carrier (onderlichaam), Logan Thompson (onaangekondigd)

casusrapport

Elk team hield een optionele ochtendschaats. … Eilers speelt op de tweede lijn na het missen van de seizoensfinale met een bovenlichaamblessure. … Stone komt terug op de derde regel. … Carrier oefende dinsdag om het shirt niet aan te raken, maar de spits speelt niet.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *