DigiD app is niet meer te downloaden op Android 11 – Radar

Mensen die Android 11 als besturingssysteem hebben, kunnen de DigiD-app niet meer downloaden. Hoe is dat? Volgens de applicatiebeheerder is het certificaat niet of onjuist ondertekend.

Als u de app al op uw apparaat heeft gedownload, kunt u deze nog steeds gebruiken. Er verschijnt een pop-upvenster met de mededeling dat er een nieuwe update beschikbaar is. Op Android 11 kan deze update echter niet worden gedownload.

Welke Android-versie heb ik?

Als je een Apple-apparaat hebt, zou het geen probleem moeten zijn om de DigiD-app te downloaden. Heeft u een ander merk, dan kunt u het volgende stappenplan volgen om te kijken welke Android-versie u gebruikt:

  • Ga naar instellingen (tandwiel).
  • Klik op Over telefoon, Over tablet of iets dergelijks.
  • Klik op “Programma-informatie”. Onder ‘Android-versie’ kunt u zien welke Android-versie u gebruikt. Heeft u een andere versie dan Android 11? Dan heb je geen problemen met het downloaden van de DigiD-app.

wanneer?

De ambtenaar verwacht dat je binnenkort de DigiD-app op Android 11 kunt downloaden. De woordvoerder van de applicatiebeheerder durfde hier echter geen tijd voor te nemen.

Wat is DigiD?

DigiD is een systeem waarmee overheidsinstanties uw identiteit kunnen verifiëren. U kunt het zien als een digitaal paspoort. Met Uw DigiD regelt u digitaal zaken die te maken hebben met uw opleiding, zorg of uw pensioen. U kunt inloggen via de app, maar u kunt er ook voor kiezen om sms te verifiëren of gewoon in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Bron: Tweakers

More from Madison Garrett

Nintendo klaagt kar aan voor het verkopen van illegale gametool | direct

Nintendo heeft de Canadese hacker Gary Bowser aangeklaagd voor het verkopen van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *