Pokemon Sword and Shield-speler ontdekt een verborgen functie die veel spelers zijn kwijtgeraakt

Pokemon zwaard En de Pokemon Shield Het draaide bijna twee jaar geleden op Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite, maar er zijn nog steeds functies waar veel spelers geen idee van hebben. Weet je bijvoorbeeld wat er gebeurt als je met de linker joystick naar beneden klikt op Joy-Con terwijl je de samenvatting van een bepaalde Pokemon bekijkt? Hij maakt animatie. Dit is natuurlijk een klein voordeel, maar een voordeel waar veel spelers geen bewijs van hebben.

Vanaf de topposten op Pokemon zwaard en schild De Reddit-pagina op dit moment is een gebruiker die dit aangeeft met een begeleidende video die de Obstagoon-animatie laat zien, waaronder het springen over de speler op een 3D-achtige manier. Volgens de poster hadden ze geen bewijs van deze functie en waren ze dus verrast toen dat wel gebeurde.

In de commentaren hebben verschillende andere gebruikers – die verondersteld worden tot de die-hard-regel in de game te behoren, aangezien ze de game nog steeds spelen en de Reddit-pagina van de game gebruiken – onthuld dat ze na urenlang gebruik geen bewijs van deze functie hebben. het spel aan het spelen. Ondertussen toonden enkele anderen hun angst ervoor toen het hen voor het eerst overkwam.

Deze functie is niet het enige dat de ronde doet binnenin Pokemon sociale communicatie. deze week De ontdekking van de uitbreiding Isle of Armor heeft veel spelers met stomheid geslagen. Dit gebeurt met iedereen Pokemon Spel. Jaren na hun release ontdekken spelers anomalieën en kenmerken waarvan velen van hen geen bewijs van bestaan ​​hadden. Helaas zal dat dit jaar waarschijnlijk niet gebeuren Briljante diamanten En de Heldere parel Versies omdat het slechts een remake is van twee reeds bestaande games.

READ  Wilson Ramos 'onze vanger' - voorlopig

Pokemon zwaard En de Pokemon Shield Verkrijgbaar via Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite. Voor meer informatie over Pair of Games en alles wat met Pokemon te maken heeft, klik op Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Zoals altijd, kun je een paar opmerkingen achterlaten om ons te laten weten wat je ervan vindt of, als alternatief, me op Twitter raken MustafaHosny Oh God, amen Laat het me daar weten. Wist u van deze functie?

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *