Digimon Overleef karma-systeem – hoe het evolutie en einde beïnvloedt

hij heeft Digimon Survival Karma Zijn uw moraal gebonden door knopen? Hoewel we al lang gewend zijn om keuzes te maken in videogames, vormt het karmasysteem Digimon Survive de ruggengraat van de hele digitale wereld. Van digitale evolutie tot rekrutering, het uitlijningseffect van Digimon Survive karma werpt een breed net – inderdaad, het is de beslissende factor voor het einde van dit turn-based strategiespel.

De Het karmasysteem van Digimon Survive is verdeeld in drie richtingen: moreel, woede en harmonie. nee Allemaal Uw beslissing heeft invloed op uw Digimon Survive-karma, maar elke belangrijke keuze die u maakt, heeft invloed op uw afstemming. Morele keuzes zijn nauw in lijn met de principes van opoffering en rechtvaardigheid, terwijl boze keuzes je kameraden negeren om naar het doel toe te werken. Integendeel, harmonieuze keuzes geven prioriteit aan kameraden en vergemakkelijken samenwerking boven conflict. Lees verder om erachter te komen hoe Digimon Survive karma-uitlijning uw gameplay beïnvloedt.

Digimon Overleef karma Dialoogvenster opties en kleuren

Gelukkig geeft Digimon Survive, in tegenstelling tot veel andere visuele romans, de uitkomst van elke keuze die je maakt aan door de kleur waarin elke zwakke dialoogoptie oplicht als je erover zweeft: rood voor moraliteit, geel voor woede en groen voor harmonie. Je kunt deze kleuren gebruiken als een indicatie van hoe je karma wordt beïnvloed tijdens een kortstondig spel.

Als deze tip nog niet genoeg is, verklappen we je een klein geheimpje: de dialoogopties van Digimon Survive staan ​​vast. Ongeacht de situatie is de linker dialoogkeuze altijd moreel, de eerste keuze is altijd boos en de juiste keuze is altijd harmonie. makkelijk lezen?

READ  Godfall komt naar Xbox

Als u echter niet zeker weet hoe uw karma presteert, kunt u uw karma-classificatie altijd controleren door naar uw Takuma-profiel op de telefoon te gaan. Numerieke waarden voor elk type karma dat je hebt verzameld, worden rechtsonder in het scherm weergegeven, samen met een grafiek die je dominante Digimon Survive-karma aangeeft.

Rekruteer Digimon met Digimon Survive karma

Digimon Survive karma heeft ook invloed op hoe gemakkelijk het is om een ​​of andere Digimon in je groep te rekruteren. Elke Digimon Survive Karma-uitlijning komt op een enigszins logische manier overeen met de drie belangrijkste Digimon-kenmerken (pollen, virussen en gegevens):

  • moreel – vaccin
  • woede – virus
  • Harmonie – Gegevens

Dus als er een Digimon is die je moeilijk kunt rekruteren, zul je merken dat het aanpassen van je karma om beter af te stemmen op hun corresponderende attribuut, de slag zal slaan. Als je nog steeds niet zeker weet welke 117 Digimon je nog niet bent tegengekomen in de digitale wereld, kijk dan eens naar Digimon Survive’s lijst met alle rekruteerbare Digimon.

Hoe Karma Digimon overleeft de evolutie beïnvloedt

Het karmasysteem Digimon Survive heeft controle over veel aspecten van Bandai Namco’s RPG, en het evolutiepad van Agumon is daarop geen uitzondering. Op cruciale momenten in het verhaal zal Agumon dieper in de evolutie moeten duiken, en zijn dominante karmak zal de uitkomst van digitale evolutie bepalen. Moreel karma zal ervoor zorgen dat Agumon digivolt in een Greymon (vaccin), terwijl Wrathful en Harmony respectievelijk zullen leiden tot Tuskmon (Virus) en Tyrannomon (Data).

Je dominante karma zal waarschijnlijk in de loop van het spel veranderen, en het evolutietraject van Agumon zal veranderen om het ook in de Ultimate- en Mega-fasen weer te geven. Bekijk onze Digimon Survive Evolution Guide voor een compleet overzicht van het Digimon-evolutiepad van elke partner, inclusief Agumon.

READ  'Cat Cafe'-game Calico Surprise gelanceerd voor Switch, pc en Xbox

Hoe beïnvloedt Digimon Karma het einde?

Er zijn vier hoofdeindes in Digimon Survive, waarvan er drie volledig gebaseerd zijn op karma van Digimon Survive. Om ze allemaal te bereiken, moet u een numerieke waarde boven de 25 verzamelen voor elke Digimon Survive karma-uitlijning. Alles minder dan dit, en het einde geassocieerd met het relevante karma zal niet in staat zijn om dat specifieke spel te bereiken. Hier zijn de details van welk einde je wilt kiezen en wanneer, om elk einde te bereiken. Natuurlijk zijn er spoilers hieronder, dus ga op eigen risico verder.

Digimon Survive karma: Agumon lacht naar de camera, als onderdeel van een scène voor het einde van Digimon Survive.

Aan het einde van deel VIII krijg je maximaal vier dialoogopties te zien, die elk resulteren in een ander einde. De uitkomst van elk einde hangt nauw samen met de inherente aard van de karma-uitlijning van Digimon Survive.

  • Moraal: “Wees eerlijk tegen mijn vrienden.”
  • Boos: “Blijf bij Agumon.”
  • Harmonie: “Red de wereld.”
  • Slecht: “Kom nooit meer terug”.

Gelukkig is dezelfde truc hier ook van toepassing op de normale dialoogopties: kies de linkeroptie voor het morele einde, de bovenste optie voor het boze einde, of de juiste keuze voor het harmonie-einde. Zoals je zou verwachten, is een slecht einde eigenlijk de slechtst mogelijke uitkomst voor jou en je vrienden. Kies het op eigen risico.

Dat is alles wat we hebben voor het Digimon Survive karma-systeem. Dit nieuwste project in de digitale wereld is een duidelijke liefdesbrief aan de franchise, met veel nieuwe gezichten en oude favorieten. Als je feest een speciaal iemand mist, bekijk dan onze gids over hoe je een Guilmon kunt krijgen in Digimon Survive, en probeer er niet aan te denken hoe lang het geleden is dat Digimon Tamers voor het eerst werd uitgezonden.

READ  Jagex publiceert Melvor Idle geïnspireerd door Runescape

Written By
More from Max Mcgee
De wekelijkse update van Lost Ark bevat DST-fixes en Tytalos-compensatie
De wekelijkse update van Lost Ark is gedetailleerd, met oplossingen voor een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *