Digital Heroes # 10 – Cybercriminelen maken geen kans

Bij Imbema hebben ze de digitale beveiliging van hun netwerk goed geregeld. Zo goed zelfs dat het voor de eigen IT-manager moeilijk is om zogenaamde spam-e-mails te versturen om de bekendheid van medewerkers te vergroten.

Digital Heroes # 10 – Cybercriminelen maken geen kans

Deze podcast gaat over cyberbeveiliging. John van Schagen praat met Oscar Koeroo, beveiligingsspecialist bij KPN, en Wesley Noorhoof die Imbema heeft het onder zijn hoede. Het bedrijf helpt organisaties bij het creëren van een veilige, efficiënte werkomgeving en verschuift steeds meer naar de rol van dienstverlener. Dit is een transitie die een grote impact heeft op je eigen netwerk, met beveiliging als een van de belangrijkste uitdagingen.

Imbema-medewerkers gebruiken lokale programma’s om veilig hun werk te doen en beschikken over Office365 om snel toegang te krijgen tot de juiste informatie. Met een managed firewall van KPN is het veilig uploaden en downloaden van bestanden verzekerd. Het bedrijf maakt ook gebruik van SD-WAN. Oscar Koeroo van KPN legt uit dat Imbema hiermee eenvoudig de instellingen van het eigen netwerk kan aanpassen. Ook bespreekt hij de belangrijkste beveiligingstrends van nu en legt hij onder meer uit welke rol medewerkers spelen in de digitale beveiliging van organisaties.

Wilt u weten hoe u optimaal beschermd kunt blijven tegen cybercriminelen? Dat lees je in het bestand op fd.nl.

READ  Apps van de week: Kitty Letter en IJsmeester | Momenteel
More from Madison Garrett

Geen grapje, PlatinumGames lanceert Sol Cresta op de Nintendo Switch

Onthoud deze tijd vorig jaar toen PlatinumGames iedereen voor de gek hield...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *