Met deze Cities: Skylines-mod kun je in GTA-stijl door je stad lopen en rijden

Als je eenmaal een stad hebt gebouwd, moet je erin gaan leven. Dat is tenminste het leven Steden: Skylines spelers hebben sinds de lancering vrijwel geprobeerd te leven, en de gedachte om je stad op menselijk oogniveau te kunnen verkennen, heeft al talloze mods geïnspireerd, en zelfs een officiële functie in de console-edities. Nu is een nieuwe mod bedoeld om de ervaring een stuk soepeler te maken.

Met Walk n ‘Drive kun je, eh, wandelen en rijden door je Cities: Skylines-creaties. Je neemt de controle over een persoon op straat en loopt rond met de juiste WASD-bewegingsopties. Ga naar een auto, druk op E en je neemt de controle over. U kunt zelfs heen en weer springen tussen het perspectief van de eerste en derde persoon.

Het zijn allemaal straten van SimCity, en niet alleen omdat je hiermee door een stad kunt rijden die je hebt gebouwd in een van je favoriete steden. stadsbouwspellen – het ziet er ook een beetje uit als een actietitel uit 1997. De activa van Cities: Skylines waren duidelijk nooit bedoeld om van zo dichtbij te zien, maar ach, het is nog steeds de moeite waard om je eigen straten op de begane grond te zien.

Je kunt de mod ophalen via de Steam Workshop. Toekomstige updates zijn bedoeld om de gebruikersinterface te verbeteren, extra animaties toe te voegen en andere meer algemene verbeteringen aan te brengen.

Heb je zin om nog andere grote veranderingen in je spel aan te brengen? Onze lijst met de beste Cities: Skylines mods is slechts het ticket.

READ  Sports Brawler HyperBrawl Tournament is nu uit op consoles en pc!

Written By
More from Eda Greene

Fall Guys Seizoen 2 is nu uit met nieuwe middeleeuwse spellen en kostuums

Twee maanden na de release van Fall Guys: Ultimate KnockoutHeeft Mediatonic een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *