Directe link om meldingen te downloaden, meer te weten te komen over de DV-geschiedenis en andere details.

Directe link om meldingen te downloaden, meer te weten te komen over de DV-geschiedenis en andere details.

AP High Court Verschillende CBT-examenresultaten na 2023 OUT: Weet hier in Andhra Pradesh High Court Verschillende CBT-examenresultaten, bekijk het DV-schema en andere details.AP Hooggerechtshof Hoog na resultaat 2023

AP High Court Verschillende CBT-examenscore na 2023 OUT: Het Hooggerechtshof van Andhra Pradesh heeft de resultaten vrijgegeven van het CBT-examen dat op 20 januari 2023 is afgenomen voor verschillende banen, zoals Afdelingsmedewerker, computeroperator, typiste, secundair kantoor enz vermeld in de kennisgevingen nr. 5 tot 13/2022. Kandidaten die voor het CBT-examen zijn verschenen, kunnen de officiële kennisgeving met hun resultaten bekijken en downloaden van de officiële website op- https://hc.ap.nic.in/ Alle kandidaten die CBT hebben goedgekeurd voor documentverificatie worden nu verondersteld te verschijnen op de datum en tijd vermeld in de kennisgeving. Kandidaten wordt geadviseerd om de kennisgeving te downloaden en de resultaten en andere gerelateerde details te controleren.

Kandidaten kunnen hun resultaatkennisgeving in pdf-formaat downloaden door de onderstaande instructies te volgen

Stap 1: Bezoek de officiële website van Andhra Pradesh High Court op- https://hc.ap.nic.in/

Stap 2: Ga op de startpagina naar het gedeelte Meldingen en klik op het tabblad Werkgelegenheid.

Stap 3: Klik op de geopende pagina op een link met de titel- Lijsten van voorlopig geselecteerde/gekwalificeerde kandidaten voor aangemelde functies in het Supreme Court Circuit.

De vierde stap: Download de pdf van de kennisgeving en controleer alle details met betrekking tot uw CBT-resultaat, documentverificatiedata, locatie en andere details.

directe link Download de Post-CBT-mededeling over verschillende resultaten van het Hooggerechtshof van AP in pdf-formaat

READ  Hoe te downloaden in IOS en Android, is het veilig of niet?

AP High Court is anders na CBT-resultaat 2023

CBT-examenresultaat aangekondigd op 23 februari 2023 voor de andere baan.

AP Civil Superior Court Judge 2023: aantal vacatures

lijst totaal 338 Kandidaten die voorlopig zijn geselecteerd voor verschillende functies in het Hooggerechtshof van Andhra Pradesh zijn vrijgelaten. De lijst met kandidaten samen met de verificatiedata van de documenten en de datum van toetreding worden vermeld in de resultaatmelding. DV begint vanaf 2 maart 2023. Kandidaten worden voorlopig geselecteerd en de definitieve selectie vindt plaats op basis van de geselecteerde kandidaten na documentverificatie. Kandidaten die zijn geselecteerd voor Typografie en Copywriting worden verondersteld te verschijnen in de Ringvaardigheidstoets / Typografietoets. De definitieve resultaten worden op of eerder bekend gemaakt 14 maart 2023.

Eerder had het Hooggerechtshof van Andhra Pradesh een kennisgeving uitgegeven om verschillende vacatures in het Hooggerechtshof en de districtsrechtbanken te vervullen. Er wachten weinig resultaten. Het CBT-examen is gehouden op 20 januari 2023 en nu is de lijst met voorlopig genomineerde kandidaten vrijgegeven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *