Dirt 5 is zojuist toegevoegd aan de Freakin ‘Xbox-koelkast als een gratis pass-through-functie

We zijn erg enthousiast hier bij Pure Xbox voor de volgende batch Xbox minikoelkasten die later dit jaar voor het publiek zal verschijnen, maar in de tussentijd verschijnt de koelkast onverwachts in Vuil 5 Van alle spellen!

Vandaag beschikbaar als Game Pass Ultimate Perk,De kracht van je memesDe verpakking voegt een koelkast toe aan de Playgrounds, zodat je deze kunt gebruiken als “een herkenningspunt langs de weg, een driftobstakel, een enorm rekwisiet om op te springen, of wat je maar kunt bedenken”.

Daarnaast voegt het ook drie nieuwe exclusieve ontwerpen toe op basis van de BMW M2-competitie.

Om toegang te krijgen tot het pakket, moet je geabonneerd zijn op Xbox Game Pass Ultimate en vervolgens naar het gedeelte Voordelen van de Xbox Game Pass-app op console of pc gaan. Vergeet niet dat je Dirt 5 ook kunt spelen met Xbox Game Pass!

“De kracht van je memes-pakket brengt de beruchte Xbox Series X-koelkast, die in oktober voor het eerst werd onthuld, in deze gewaagde en luide offroad-racegame. De koelkast wordt toegevoegd aan DIRT 5’s Playgrounds, onze aangepaste circuitontwerpermodus.

In elk Playgrounds-evenement kunnen eigenaren van deze bundel de koelkast gebruiken als onderdeel van hun creativiteit – als herkenningspunt langs de weg, een hindernisbaan om af te drijven, een enorm rekwisiet om op te springen of wat je maar kunt bedenken! “

Vind je dit een goed idee? Komt u er baat bij hebben? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Chimera Squad lijkt op weg te gaan naar PS4, Nintendo Switch en Xbox
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox viert de erfgoedmaand van de Aziatische Amerikaanse en Pacific Island

Xbox aangekondigd Het is van plan de Aziatisch-Amerikaanse en Pacific Island Heritage...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *