Disco Elysium: Final Cut ‘Collage Mode’-update is nu beschikbaar voor pc en zal “in de komende dagen” worden uitgebracht voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One en Switch

ZA/UM heeft een nieuwe update uitgebracht voor de pc-versie van Disco Elysium: The Final Cut Dat voegt een nieuwe collagemodus toe. De update is de komende dagen beschikbaar voor PlayStation 5-, Xbox Series-, PlayStation 4-, Xbox One- en Switch-versies.

De collagemodus is een geweldig hulpmiddel om personages, omgevingen en visuele effecten in lagen te plaatsen Disco Elysium Kaspar Tamsalu, Art Director bij ZA/UM, zei in een persbericht. “Hiermee kun je ook penseelstreken van dichtbij bekijken en kun je personagemodellen positioneren en roteren alsof het speelgoed in de palm van je hand is. Je kunt echt van dichtbij zien hoe de artiesten samenkwamen om de kenmerkende look van de game te creëren, die strekt zich uit tot de geheel nieuwe kunst die we speciaal voor deze modus hebben gemaakt.

Chris Priestman, hoofdontwikkelaar van Collage Mode, voegde toe: “Deze nieuwste update introduceert een geheel nieuwe manier om een ​​wereld te verkennen Disco Elysium Want het is tegelijkertijd een poppenhuis, een leeg doek en een vertelmachine. We hebben dit gemaakt voor onze zeer getalenteerde fans omdat we jarenlang alles hebben bewonderd wat ze maken, van betoverende schilderijen tot gedenkwaardige korte verhalen en geweldige cosplay – nu hopen we dat er meer is! We vragen ze gewoon om het rustig aan te doen met Kim Kitsuragi, hij kan maar zoveel liefde hebben.”

Hier is een overzicht van de collagemodus, via ZA/UM:

over de collagemodus

In de Collage-modus hebben spelers de mogelijkheid om de scène in en rond Martinaise te creëren en op te zetten. Ze hebben volledige toegang tot personages, omgevingen, effecten en aangepaste dialogen om de screenshots te maken die ze altijd al hebben gewild en geheel nieuwe drama’s te creëren, van onvergeeflijke stoten tot verbiedende kusjes.

Belangrijkste kenmerken van de collagemodus

  • Zet een pauze – Plaats, draai en verklein je favoriete personages in de illustratoromgevingen van de game en kies vervolgens uit een reeks dwaze en geloofwaardige poses om ze aan te vallen.
  • Schrijf een dialoog – Maak een heel verhaal in één afbeelding door aangepaste tekst in te voeren die overal kan worden geplaatst en laat het er zelfs origineel uitzien met het FELD-dialoogwiel.
  • esthetisch zijn – Breng de Art Cop in je naar boven door rare en prachtige filters toe te passen; keuze uit regen, mist en sneeuw; Verander bovendien het tijdstip van de dag om precies de stemming vast te leggen waarnaar u op zoek bent.
  • stok – Geef nietsvermoedende handen handschoenen en wapens met een enorme selectie items en kledingstickers, of voeg extra stijl toe met nieuwe en ongewone kunst van onze getalenteerde medewerkers.
  • Neem een ​​kader – Eindig door een lijst te kiezen die je fantasie de vrije loop laat met gedurfde thema’s zoals ‘Kim Catsuragi’, ‘F**k The World’, ‘Visual Calculus’ en ‘Building Communism’.
  • Bonus! Onderzoek geheimen – Vind nooit eerder vertoonde scènes uit de hele geschiedenis van Martinaise als je een scherp genoeg oog hebt en geniet van een nieuwe, fluweelzachte voice-over van de verteller van het spel.

Disco Elysium: The Final Cut Nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc via stoomEn Epische spellen winkelEn goeden Mac aan de overkant Mac App Store.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

trailer in collagemodus

READ  Hoe u in juni 2500 Microsoft Points-beloning kunt claimen op Xbox - Gids
Written By
More from Vanessa Hale
Last Oasis voor Xbox One is nu beschikbaar in Game Preview
Nomad Survival is een online game voor meerdere spelers De laatste oase...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *