Streamers Shroud en Sacriel hebben hun eigen game aangekondigd: Project Astrid

Tv-gamers Mike “Shroud” Grzesiek en Chris “Sacriel” Ball werken samen met ontwikkelaar Splash Damage om de “AAA open wereld survival game” met codenaam te creĆ«ren Astrid-project. de groep Kondig het nieuwe project aan Op donderdag noemde de creatief directeur van Splash Damage, Lance Winter, Grzesiek en Ball “kernleden van ons ontwikkelingsteam”.

“Chris en ik hebben een visie verfijnd van wat de toekomst biedt in het survivalgenre en met Splash Damage gaan we eraan bouwen”, zei Grzesiek in een verklaring. “We willen de beste survivalgame ooit bouwen, en met Sacriel’s brein en het Splash Damage-team weet ik dat we het kunnen.”

Grzesiek is een oude esports-speler die professioneel heeft gestreden in gaming Counter Strike: wereldwijd offensief En moedig. Streaming heeft ook een groot publiek: 10,5 miljoen volgers op Twitch en 6,8 miljoen abonnees op YouTube. Ball is een veteraan op het gebied van livestreaming en heeft meer dan 10 jaar ervaring op Twitch met het spelen van op overleving gerichte games zoals dagzEn pubgEn Ontsnap uit Tarkov. Dat mag niet als een verrassing komen Astrid-project Het wordt gepromoot als “een spel waar streamers en gamers dol op zijn”.

Splash Damage is een ervaren studio die zijn tanden snijdt op het gebied van multiplayer-tarieven Wolfenstein: vijandelijk gebied En Vijandelijk gebied: Quake Warsen is onlangs gemaakt rand En Gears-tactiek. Het laatst aangekondigde project van de studio is de online actiegame Transformatoren: reactivering.

Releasedatum en platforms Astrid-project Niet aangekondigd.

De aankondiging van Shroud en Sacriel is de nieuwste in een groeiende trend van makers van inhoud die zich storten op het ontwikkelen en publiceren van games. Een ander voorbeeld is de esports-organisatie 100 Thieves, gerund door Matthew “Nadeshot” Haag, die reclame maakte voor het spel. X-project afgelopen jaar; YouTuber Jason “Dunkey” Gastrow, die games onder dit label plaatst grote modus; en Dr. Disrespect, wiens Midnight Society-studio het spel maakt Doodsmak.

Lees verder

READ  LeBron James is niet verdrietig over het verlies van Donald Trump als NBA-kijker
More from Madison Garrett
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *