Discord voicechat komt naar Xbox

Brengt Discord en Microsoft Discord Spraakoproepen naar Xbox. De functie, die nu beschikbaar is voor Xbox Insiders en binnenkort ook voor de rest van ons beschikbaar zal zijn, stelt gebruikers in staat verbinding te maken met Xbox Discord-audiochats, wat allerlei soorten cross-platform gameplay-cheats mogelijk maakt.

Het proces van het koppelen van Xbox- en Discord-accounts en het starten van een voicechat is behoorlijk ingewikkeld. Eerst moet je de mobiele Xbox-app downloaden, waar je je telefoon gebruikt om Discord-oproepen naar je Xbox over te zetten. Vervolgens moet je je Xbox-account verbinden met je Discord-account. Als je ze in het verleden hebt aangesloten, staat in de instructies dat je het opnieuw moet doen om de nieuwe audiorechten te accepteren.

Als je klaar bent, kun je, wanneer je met je Discord-vrienden op Xbox wilt praten, een Discord-oproep starten, op de knop Overzetten naar Xbox drukken, je Xbox-console kiezen in de mobiele Xbox-app en je bent klaar. Je kunt de overdracht ook starten vanuit Discord op de desktop of het web, en er wordt een QR-code weergegeven waarmee de mobiele Xbox-app wordt geopend.

Discord en Xbox-koppelingsproces.
Foto: Microsoft

Xbox-gebruikers zien de prompt ‘Probeer Discord-stem op Xbox’ in het gedeelte ‘Partijen en chats’ van het Xbox-dashboard. Dit omvat een QR-code voor de mobiele Discord- en Xbox-apps om verbinding te maken en de tweerichtingskoppeling tussen uw Discord-account en Xbox in te stellen.

Discord-voicechat op Xbox werkt door voicechats over te zetten van Discord naar Xbox en wordt ondersteund op zowel Xbox One- als Xbox Series S/X-consoles. Dit betekent dat je niet rechtstreeks kunt deelnemen aan Discord-oproepen vanaf je Xbox en dat er geen Discord-app is Aangepast op console. In plaats daarvan gebruik je altijd de mobiele app om te bellen, en deze is geïntegreerd in een Xbox Party-achtige interface.

“Terwijl je op je console speelt, kun je zien wie er belt en wie er spreekt”, legt Eric Voreis uit, hoofdprogrammamanager voor Xbox-spelerervaringen en -platforms. “Je kunt ook het geluid aanpassen en schakelen tussen Discord Voice en Xbox-gamechat.”

Een Discord-oproep doorverbinden naar Xbox.
Afbeelding: onenigheid

Microsoft en Discord zullen vandaag beginnen met het uitrollen van deze nieuwe integratie om Xbox Insiders te selecteren, en het zal in de komende weken uitbreiden naar meer testers. Het is niet precies duidelijk wanneer alle Xbox-bezitters Discord voicechat-ondersteuning krijgen, maar Microsoft test nieuwe Xbox-functies meestal een paar weken of maanden voordat ze op grotere schaal worden uitgerold.

We wachten nog steeds op meer informatie over Sony’s beloofde Discord-integratie met PlayStation. Sony werkt samen met Discord Vorig jaar heb ik weken later ook een niet-gespecificeerd bedrag in Discord ge├»nvesteerd als minderheidsinvesteerder Geruchten dat Microsoft het platform probeerde te bemachtigen. Met de enige Discord- en PlayStation-integratie die tot nu toe is verschenen, kunnen Discord- en PlayStation Network-gebruikers eenvoudig hun accounts koppelenMaar velen hoopten op een diepere integratie of Discord-app nadat Sony had beloofd “de Discord- en PlayStation-ervaringen samen te brengen op console en mobiel”.

READ  Square lanceert zijn website ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Tomb Raider en werpt 'franchise-aankondigingen' voor 2021 op
Written By
More from Aubrey Mason
Terroristen die Amarnath Yatra: legerofficier willen aanvallen
De Amarnath Yatra begint elk jaar in de maand Sawan. (Het dossier)...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *