OBI4Wan sluit zich aan bij WeSeeDo

De integratie van beide systemen zorgt ervoor dat organisaties met één druk op de knop foto’s kunnen uitwisselen in een chatgesprek. Dit kan door de link te delen. Door het beeld af te spelen kan de medewerker de situatie bekijken en beoordelen. Dit kan uw chattijd aanzienlijk verkorten.

Harry Schouten, CCO OBI4wan zag direct de meerwaarde. “Onze samenwerking brengt multichannel klantcommunicatie naar een hoger niveau. Voor zowel de organisatie als de klant zit de toegevoegde waarde echt in het persoonlijke en effectieve aspect, vooral in de meer complexe gesprekken.

Iebele Otten – oprichter van WeSeeDo – is verheugd met deze samenwerking: “Als specialist in integratieve videobellen is het geweldig om te zien dat OBI4Wan haar chattool ook heeft gekoppeld aan WeSeeDo. Dit zorgt voor veilig en gemakkelijk videobellen tijdens chatgesprekken naar zowel haar opdrachtgevers als eindklanten. In de toekomst willen we de samenwerking graag verder uitbreiden door een koppeling met DigiD.

OBI4wan biedt klantenserviceprofessionals de tools om hun klanten een naadloze klantervaring te bieden via alle digitale kanalen van voorkeur, zoals sociale media, livechat en berichtentoepassingen zoals WhatsApp en Facebook Messenger. Met WeSeeDo kunnen organisaties – zonder iets te downloaden of te installeren – op een makkelijke, gepersonaliseerde en vooral veilige manier videobellen met klanten.

READ  Gemeente Leusden plaatst eerste drie slimme verkeerslichten | Leusder krant
More from Madison Garrett
KPN Mobile Escape Experience neemt rondleidingen op basisscholen
KPN lanceert in samenwerking met contentmarketingbureau Zandbeek een on-site interactief klaslokaal: de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *