Disney Dreamlight Valley patcht de kleine dingen, zelfs patch-notities

Disney Dreamlight Valley Het is een game met vroege toegang, wat betekent dat ontwikkelaar Gameloft nog aan een heleboel details werkt. Maar de studio heeft een goed gevoel voor humor Disney Dreamlight ValleyBugs – dit maakt Patch-opmerkingen lezenSoms is het ook leuk om het spel te spelen.

Gameloft 19 oktober patch-opmerkingendie ook Advent scheidt de koning leeuwHet litteken is daar het perfecte bewijs van. Het is een soortgelijk effect als lezen De Sims-patchnotities, zoals “Jonge kinderen kunnen geen vlooien meer krijgen.” Het is allemaal gebaseerd op geliefde Disney-personages, wat een ander element van goofiness toevoegt. bijvoorbeeld, Disney Dreamlight ValleyVan Donald Duck is bekend dat hij een hele lange driftbui heeft – het is zo lang dat het voelt alsof het nooit is gebeurd. Niet Woedeaanval. Maar nu is dat veranderd: “Donald Duck is veranderd Tenslotte Zijn benen vonden de vloer, wat de duur van zijn driftbuien verkortte’, schreef Gameloft.

Een andere beruchte fout is hoe personages commentaar kunnen leveren op het verkeerde moment van de dag; Voor mij dachten de personages dat het ochtend was en gaven er op elk moment commentaar op. Gameloft heeft dit opgelost en iedereen zou op de juiste manier moeten reageren op het tijdstip van de dag en het weer. Iedereen behalve Goofy natuurlijk – “Maar Goofy, hij blijft het weer verkeerd inschatten”, schreef Gameloft.

Gameloft lijkt prioriteit te geven aan transparantie (en humor!) met zijn gemeenschap, met deze patch-aantekeningen en Trello Foutopsporingspaneel. Er zijn veel kleine dingen die zijn aangepast om het spel soepeler te laten spelen, zoals de spawn-snelheden van bronnen en het gemakkelijker maken om met op water gebaseerde personages te praten (het voelde vaak alsof ze te ver waren om te bereiken, en nu dit is veranderd). Dan zijn er nog de gekke dingenZoals Gameloft een probleem oplost met Mickey’s enge ogen en een bug die ervoor zorgde dat spelers in bepaalde outfits gekrompen benen hadden.

READ  Tetris Effect: Connected krijgt nog een update op Switch, en dit is wat er is inbegrepen

U kunt een bestand lezen Volledige patch-opmerkingen Op de Disney Dreamlight Valley Website.

Written By
More from Aubrey Mason
Voor deze offline en op schijven gebaseerde games is online inchecken op Xbox Series X vereist.
Hé jongen, de op schijven gebaseerde Xbox One-game is “klaar om te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *