Disney’s Strange World komt naar huis voor digitale download, 4K Ultra HD, Blu-Ray en dvd!

Disney vreemde wereld Het is de bedoeling dat het in de komende weken en maanden wordt uitgebracht op digitale download, Blu-Ray en dvd. Vandaag werd aangekondigd dat de animatiefilm op 23 december 2022 beschikbaar zal zijn voor digitale download. Na deze release komt de film op 14 februari 2023 uit op 4K Ultra HD, Blu-Ray en dvd.

laat los vreemde wereld Op home entertainment-formaten zal het meerdere bonusfuncties bevatten, waaronder hoe scènes voor de film worden gemaakt, inspiratie voor de overlevering in de film, wezens die in de film voorkomen, uiterlijk en referenties van personages, evenals outtakes. Verwijderde scènes worden ook toegevoegd aan bonusfuncties.

vreemde wereld Een geanimeerde avonturenfilm die het verhaal vertelt van een familie die probeert door een vreemd land te navigeren met de hulp van een vreemde bemanning. Hieronder vindt u volledige informatie over de home entertainment-release van deze film van Walt Disney Animation Studios.

persbericht:

Burbank, Californië (14 december 2022) Walt Disney Animation Studios 61Straat geanimeerde functie vreemde wereld Binnenkort voor fans om thuis van te genieten met nooit eerder vertoonde bonusfuncties en verwijderde scènes. “Geweldig” (Tracy Brown, Los Angeles Times) Het familie-avontuur komt deze feestdagen op 23 december uit op alle grote digitale platforms en op 14 februari op 4K Ultra HD, Blu-ray en dvd. vreemde wereld Vanaf 23 december is het ook beschikbaar voor Disney+ abonnees.

Filmsynopsis

vreemde wereld introduceert een legendarische familie van ontdekkingsreizigers, de Clades, terwijl ze proberen door een onbekend en verraderlijk land te navigeren samen met een bonte bende waaronder een ondeugende klodder genaamd Splat; Legende, de gezinshond; En een groot aantal roofzuchtige wezens. De stemmencast bestaat uit de voor een Academy Award® Award® en Tony Award® genomineerde acteur Jake Gyllenhaal als Searcher Clade, een familieman die door een onverwachte opdracht uit zijn element raakt; Emmy®- en tweevoudig Golden Globe®-genomineerde Dennis Quaid als levensgrote ontdekkingsreizigervader Jaeger; komiek, acteur, schrijver, regisseur en muzikant Jaboukie Young-White als Ethans 16-jarige zoon en avonturier; Actrice, producent, bestsellerauteur en TIME100 Honor Cover Gabrielle Union als Meridian Clyde, in alle opzichten ervaren piloot en onderzoekspartner; en de mooie en veelgeprezen actrice, producer, regisseur en kunstenaar Lucy Liu als Callisto Mal, de onverschrokken commandant van Avallonia die een verkenning van de buitenaardse wereld leidt. Geregisseerd door regisseur Don Hall (Oscar® Award® winnaar** Grote held 6En de Raya en de laatste draak) en co-regisseur/schrijver Qui Nguyen (co-schrijver Raya en de laatste draak), met Roy Connelly (Oscar® Award-winnaar** Grote held 6En de verward) Produceren, vreemde wereld Nu in de bioscoop.

READ  Heathrow en Gatwick: hoe u uw Covid-paspoort downloadt in de NHS-app

* Beste Mannelijke Bijrol, 2006 ** Beste Animatiefilm, 2015

Bonusmateriaal*

  • Anatomie van een scène: een vreemde wereld creëren – Leer meer over het creatieve proces van Walt Disney Animation Studios door middel van één visueel verbluffende scène terwijl de filmmakers al hun verbeeldingskracht – en meer – op het scherm brachten.
  • Rare wetenschap – Gastheer Jaboukie Young-White (stem van Ethan Clade) Een verkenning van hoe Walt Disney Animation Studios-artiesten inspiratie halen uit echte wetenschap voor hun creativiteit vreemde wereld.
  • Creature-functie – Reis naar de wereld onder Avalonia en ontmoet enkele van de angstaanjagende, slijmerige, invasieve – en soms schattige – wezens die deze vreemde wereld bewonen.
  • Verborgen geheimen van vreemde wereld – Ontdek referenties en personages uit enkele van je favoriete Walt Disney Animation Studios-films die in de hele film verborgen zijn, samen met enkele leuke weetjes en verhalen achter de schermen over hoe vreemde wereld Vervaardiging.
  • uittreksels – Ga achter het glas terwijl we ons bij de cast voegen vreemde wereld In de opnamecabine voor wat flop- en vechtplezier.

verwijderde scene’s

  • Jaeger Clyde-lied downloaden
  • Lynx bliksem
  • Begrafenissen en geloften
  • Ethan en onderzoeker

* Bonusfuncties verschillen per product en verkoper

audiocast

Jake Gyllenhaal Zoals Clyde Scholar

Dennis Quaid Zoals Jaeger Clyde

Jabuki Young White Zoals Ethan Clyde

Gabriël Unie Zoals Meridian Clyde

Lucy Liu Zoals Callisto Mal

Regisseur

Don Hall

Onderdirecteur

Qui Nguyen

Producent

Roy Konley

Scenario

Qui Nguyen

productspecificatie

Straat geschiedenis

Mijn nummer: 23 december 2022

Fysiek: 14 februari 2023

Product-SKU’s

Digitaal: 4K UHD, HD, SD

fysiek:4K Ultra HD-combinatiepakket (4K UHD + Blu-ray + digitale code), Blu-ray-combinatiepakket (Blu-ray + digitale code) en dvd

Runtime-functie

Ongeveer. 95 minuten

evaluatie

Amerikaanse rating PG

* Bonusmateriaal niet beoordeeld

beeldverhouding

Mijn nummer: 2.39: 1

Fysiek: 2.39:1

Amerikaanse stem

4K Ultra HD: Engels 7.1.4 Dolby Atmos, Japans 7.1 Dolby Digital Plus, Spaans 7.1 Dolby Digital Plus, Frans 7.1 Dolby Digital Plus, Engels AD 2.0 Dolby Digital

Blu-ray: Engels 7.1 DTS-HDMA, Spaans 5.1 Dolby Digital, Frans 5.1 Dolby Digital, Engels AD 2.0 Dolby Digital

DVD: Engels 5.1 Dolby, Spaans 5.1 Dolby, Engels AD 2.0 Dolby

Digitaal: Engels 5.1 en 2.0 Dolby Digital, Frans 5.1 en 2.0 Dolby Digital, Beschrijvende audio in Engels 2.0 Dolby Digital (sommige platforms)

Amerikaanse ondertitels

4K Ultra HD: Engels SDH, Japans, Spaans en Frans

Blu-ray: SDH Engels, Spaans en Frans

DVD: Engels, Engels SDH, Spaans, Frans

Digitaal: SDH Engels, Spaans en Frans (sommige platforms)

ben je opgewonden vreemde wereld Beschikbaar zijn op home entertainment-formaten? Kijk je uit naar bonusfuncties? Deel uw mening en meningen in de reacties hieronder!

Written By
More from Eda Greene
Android 13 QPR1 Beta 3 is beschikbaar en je kunt het nu downloaden
Google zojuist uitgebracht Android 13 QPR1 Beta 3, en je kunt het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *