Josh Owen, CEO van Cycle Labs – GrepBeat

Josh Owen is de mede-oprichter en CEO van het in Raleigh gevestigde Cursuslabs. Voordat hij bij Cycle Labs kwam, richtte en leidde Josh het in Raleigh gebaseerde wereldwijde supply chain-adviesbureau Tryon Solutions gedurende 12 jaar organische groei. Het was bij Tryon waar hij Cycle’s productontwikkeling leidde van de ideefase naar het continue testplatform voor waardevolle organisaties zoals vandaag, dat officieel gelanceerd werd als een zelfstandige startup in juli 2021. [Editor’s Note: We wrote about Cycle Labs’ launch as a standalone company here.]

1. Wat zit er in je zakken?

Ik heb elke dag een zakmes bij me. Ik ben ook een grote fan van analoge tools als het gaat om het maken van aantekeningen. Ik schrijf graag iets op papier in plaats van het altijd op mijn telefoon te schrijven. Ik heb altijd een Fisher Space-pen, potlood en Apple-airpods bij me.

Ik draag ook elke dag wat we de Cycle Labs Challenge Coin noemen. Het is een soort tak van het leger en de politie. Een van onze medewerkers heeft een aantal van deze dingen voor ons gemaakt, en ze hebben onze kernwaarden erop gedrukt. Dus elke medewerker van Cycle Labs krijgt er een met zijn huurnummer erop. Dus ik ben nummer 1, iedereen krijgt zijn plek. Als je iemand anders bij Cycle Labs ontmoet voor een lunch of een drankje en je hebt de jouwe niet, maar zij hebben die van hen, dan koop je.

2. Wat is er onlangs met u of uw organisatie gebeurd?

Cycle Labs is een software- en dienstenbedrijf. We bouwen een programma dat Test Automation Software wordt genoemd. Het is software die is ontworpen om de kwaliteit van andere software te testen en te verifiëren. Wij richten ons op het project. Als mensen aan testautomatisering denken, denk je aan het vanaf de grond opbouwen van software, maar onze klanten zijn eigenlijk consumenten en gebruikers van bestaande pakketsoftware.

De software die we testen, noemen we een softwaresysteem. Ze zullen verschillende SaaS- of gebundelde oplossingen kopen die samen integreren en een systeem vormen dat hun missiekritieke bedrijfsprocessen aanstuurt. Onze automatisering test deze grotere en complexere softwaresystemen, voornamelijk in de supply chain-ruimte. Wat we voor onze klanten proberen te doen, is de bezorgdheid over bedrijfsrisico’s verminderen, zodat ze zich kunnen concentreren op bedrijfsgroei, d.w.z. hen een objectieve manier bieden om risico’s te meten bij het doorvoeren van wijzigingen in deze systemen. Dit stelt hen in staat om meer iteratieve veranderingen door te voeren, dingen uit te proberen en het bedrijf te laten groeien zonder dat ze nadenken over de problemen die zich kunnen voordoen.

Onlangs vierden we onze eerste verjaardag. We zijn afgelopen juli gestart. Er is veel commercieel succes om enthousiast over te zijn. We zijn erin geslaagd om onze winst met ongeveer 300% te verhogen sinds onze lancering, wat absoluut opwindend is. Maar wat me elke dag het meest boeit, is het zien en ervaren van de toewijding van ons team aan de cultuur die we hebben opgebouwd.

3. Wat is je favoriete koffiehuis?

Ik ben een grote fan van koffie. Mijn vrouw en ik woonden in Tampa Bay. En toen we daar woonden, gingen we naar deze plek genaamd King State koffie in Tampa. Hij is ongelooflijk. Dus toen we in 2018 vanuit Florida hierheen verhuisden, wilden we zoiets vinden. Mijn favoriete plek buiten Oberlin (in Raleigh) heet Koffiepauze. Het is klein en de koffie is geweldig. Ze hebben ook geweldige gebakjes, cakes en eten.

4. Wat houdt je ’s nachts wakker?

Helaas is er veel om voor te zorgen. Ik weet niet of je het hebt gezien, maar het inflatierapport van gisteren laat zien dat dit nog steeds erg hoog is. We werken samen met grote ondernemingen en internationale bedrijven, en tot nu toe zijn we niet rechtstreeks getroffen. We werken in de toeleveringsketen, en het is een sterke ruimte, maar het is geen ontembare ruimte. Dus er is een kans dat deze economische uitdagingen en vertragingen op een gegeven moment zullen leiden tot het vertragen van een project en dat soort dingen, de supply chain-ruimte. Nu is het erg warm. Dit was dus geen directe zorg. Dit was een belangrijk macro-economisch probleem.

Maar uiteindelijk denk ik dat wat me echt zorgen baart voor ons bedrijf, is dat het allemaal doorgaat en wetende dat we het ongelooflijk druk hebben, weet ik gewoon dat er veel druk op onze mensen staat. Er zijn dingen thuis waar ze zich zorgen over maken vanwege de inflatie, de economie en dat alles, en dan krijgen we het erg druk, dus ik weet dat er veel druk op hen staat. En dus maak ik me zorgen over hun verenigbaarheid met emotionele uitputting. Ik denk dat we vanuit het perspectief van een leiderschapsteam dagelijks en wekelijks proberen ervoor te zorgen dat we in gesprekken aandacht besteden aan hoe onze medewerkers emotioneel presteren en er alles aan doen om hen te beschermen en te voorkomen dat dit binnen de organisatie gebeurt.

5. Wat is je favoriete restaurant of happy hour?

Net als cafés zijn er veel geweldige opties in Raleigh, maar mijn vrouw en ik vinden het erg leuk? Stanberry. Het is het centrum bij ons in de buurt. Ik weet niet of ze zichzelf een tapasrestaurant noemen, maar we eten er vooral kleine bordjes. Het is echt een leuke sfeer. Je kunt geweldig, lekker eten zonder het gevoel te hebben dat je in een drukke omgeving bent.

Cycle Labs bij een wedstrijd van Durham Bulls

6. Wat biedt u of uw organisatie de toekomst?

Natuurlijk willen we de groei die we in de eerste 12 maanden zagen voortzetten. Als we willen uitbreiden in het tempo dat we willen en de hoogste waarde aan onze klanten willen leveren, moeten we vertrouwen op klantrelaties en kanaalpartnerschappen. Kanaalpartnerschappen die ons helpen de software die we bouwen door te verkopen en te implementeren, zullen een groot deel van onze groeistrategie vormen.

We hebben onlangs een nieuw partnermodel gelanceerd dat aantoont dat het echt maximale waarde toevoegt aan onze partnerschappen. Wij zijn van mening dat deze waarde uiteindelijk vele malen aan ons zal worden teruggegeven, en daarom ligt onze focus op het leveren van waarde aan onze partners of distributeurs en uitvoerders.

We verdubbelen onze partnerships. We hebben een aantal echt spannende dingen die we net hebben afgesloten, en sommige waar we nu aan werken. We hopen ze de komende maanden hier aan te kondigen. Sommigen van hen zijn eigenlijk met meer lokale Raleigh-bedrijven.

READ  De FCC wil meer spectrum vrijmaken voor Starlink om downloads te verbeteren
Written By
More from Eda Greene
varma volledige film downloaden HD-films
isaimini.com heeft een verscheidenheid aan films en tv-programma’s om uit te kiezen,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *