Dissociatie interactieve v1-ontwikkelaar wordt afgesloten

V1 Interactive, de ontwikkelingsstudio achter deze door RTS geïnspireerde first-person shooter, sluit vandaag zijn deuren. Advertentie voor Twitter Vandaag bedankte de studio haar medewerkers voor hun werk in de afgelopen vijf jaar, met CEO en oprichter Marcus Leto Toevoegen in een aparte tweet Dit nieuws kwam niet als een schok voor het studiopersoneel.

“We zijn al maanden transparant met hen over de stand van zaken en nemen die beslissing nu, dus ze hebben nog genoeg tijd om op zoek te gaan naar nieuwe banen terwijl ze ondersteuning krijgen van onze studio”, zei hij. Vanaf medio vorig jaar is de studio Het had ongeveer 30 medewerkers

V1 Interactive is opgericht door Lehto, de mede-oprichter van de Halo-serie, met het uiteenvallen als de enige gepubliceerde titel. De game werd eerst gevisualiseerd als een realtime strategische titel, maar hij werd geleidelijk gevormd in de FPS-game vóór de officiële aankondiging in juli 2019. De game werd in juni vorig jaar gelanceerd, maar in onze recensie van de game stond dat de lancering is eenvoudig en het teammanagement maakte de campagne “Fall out compleet”.

Ondersteuning voor meerdere spelers sloot drie maanden na de lancering en uitgever Take-Two (via de speciale sectie-poster) nodigde CEO Strauss Zelnick uit voor het uiteenvallen van de verkoop.Een beetje teleurstellend​ ​

Dit is de tweede studio van de divisie die de afgelopen jaren in gebruik is genomen, waarbij de ontwikkeling van Kerbal Space 2 in februari 2020 werd verplaatst naar een nieuwe in-house studio van een onafhankelijke buitenstudio Star Theory, samen met de helft van het personeel van Star Theory. Degenen die in Star Theory bleven, waren Hij werd uiteindelijk gedwongen de studio te sluiten Vanwege het onvermogen om nieuwe publicatiecontracten binnen te halen.

READ  Een 74-wielerwagen met 70 ton aan uitrusting legt 1.700 km af van Maharashtra naar Kerala in een jaar

Rebecca Valentine is een nieuwscorrespondent voor IGN. Je kunt het vinden op Twitter Sluit een tweet in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *