IOS 14.4.1 en iPadOS 14.4.1 beschikbaar: nieuwe bugfixes

Apple heeft onlangs iOS 14.4 uitgebracht, dat veel nieuwe functies bevat. In de update heeft Apple ook een aantal problemen opgelost en beveiligingsverbeteringen doorgevoerd. Wat dat laatste betreft, is er nu weer nieuws, aangezien iOS 14.4.1 belangrijke beveiligingsupdates brengt. De update is nu beschikbaar.

IOS 14.4.1 is beschikbaar

iOS 14.4.1 is een nieuwe update. Apple heeft in deze uitgave “belangrijke beveiligingsupdates” geïmplementeerd die “aanbevolen worden voor alle gebruikers”. We weten niet precies welke beveiligingsupdates het bevat, maar we zullen dit artikel updaten zodra we er meer over te weten komen. Tegelijkertijd kunt u de nieuwste versie van iPadOS 14.4.1 voor iPad installeren. We verwachten dat Apple dezelfde bugfixes zal hebben.

Ondertussen werkt Apple ook aan de bètaversie van iOS 14.5, aangezien er weer een groot aantal nieuwe functies is toegevoegd. In ons artikel lees je meer over de nieuwe functies in iOS 14.5.

IOS 14.4.1-versies

Deze update bevat belangrijke beveiligingsupdates en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Zie de volgende website voor meer informatie over de beveiligingsaspecten van Apple software-updates:
https://support.apple.com/HT201222

Download iOS 14.4.1
Om iOS 14.4.1 en iPadOS 14.4.1 te downloaden, doe je het volgende:

  1. Ga op uw iPhone of iPad naar Instellingen> Algemeen> Software-update​ Wacht tot de update op het scherm verschijnt.
  2. tik op Download en installeer
  3. Wacht tot je apparaat opnieuw is opgestart en voltooi de installatie.
READ  gegevensoverdrachtsnelheid van 178 terabit / seconde

U kunt ook updaten via iTunes of Finder. Sluit hiervoor uw iPhone of iPad met een kabel aan op uw Mac of pc en open iTunes of Finder in macOS Catalina of hoger. Klik op uw verbonden apparaat en selecteer Zoeken naar update. De update wordt vervolgens gedownload en op uw apparaat geïnstalleerd.

Eerder introduceerde Apple veel nieuwe functies in iOS 14.4. Een voorbeeld van de nieuwe functies in iOS 14.4 is de nieuwe Handoff-functie in HomePod mini. In de afgelopen weken zijn er geen grote problemen naar boven gekomen na de release van iOS 14.4. Apple brengt nu echter iOS 14.4.1 uit.

Opmerking: houd reacties op het onderwerp specifiek en duidelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of start / succes van downloaden voegen niets toe aan de discussie. Het kan ook wat langer duren voordat de update zichtbaar wordt. U hoeft dit ook niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

More from Madison Garrett

Bucks hebben geen fans thuis om het seizoen te beginnen

___ De voor zondag geplande basketbalwedstrijd van Gardner-Webb in Georgia is afgelast....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *