Dit Cardcaptor Sakura-figuur kost meer dan $ 1250

Fiorio Pre-orders voor Sakura Kinomoto 1/4 schaalfiguren worden geopend van Cardcaptor Sakura: Scan de kipkaart Op 30 april 2022. Dit nummer is van: 25e verjaardag van kaart ontvoerder sakura. Aangezien de kimono een handgemaakt stuk stof is, zal Furyu slechts zoveel mogelijk pre-orders produceren. [Thanks, Hobby Dengeki!]

Het thema van deze figuur is gebaseerd op een omslag uit de uitgave van mei 2020 van Nakayoshi. Nakayoshi is een maandelijks shojo manga tijdschrift. Yoshitokoeen winkel gespecialiseerd in Hina-poppen En gogatsu ningyo, kimono’s in samenwerking met F:NEX, een Furyu-merk voor hobbyartikelen. Hina- en gogatsu ningyo-poppen zijn beide traditionele poppen voor respectievelijk Girls’ Day en Boys’ Day.

Er zijn kersenbloesems op de achterkant van de obi, en er is ook een bladgoud in het borduurwerk. Volgens het artikel zullen bladgoud en obi-decoraties een feestelijk gevoel geven. Zoals eerder vermeld, is dit nummer ter ere van het 25-jarig jubileum van de serie. Sakura heeft ook een takje kersenbloesem. Kersenbloesems worden gebruikt op de obi”Zaikou Tsumami‘, waarbij de kunstenaar herhaaldelijk in het materiaal knijpt om een ​​bloemachtige vorm te creëren.

Het Japanse Sakura Kinomoto-poppenfiguur van Furyu en Yoshitoku kan worden gereserveerd tot 13 juli 2022. Het kost 168.300 JPY, ongeveer 1285,15 USD. Productie op bestelling, het beeld wordt in februari 2023 verzonden. F: Knicks Niet geleverd in het buitenland.

READ  Hoe u op 10 november een Xbox Series X of Xbox Series S koopt
Written By
More from Lesley Curry
Bravely Default II is niet langer exclusief voor Nintendo Switch
afbeelding: Square Enix Bravely Default II Je bent misschien begonnen als een...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *