Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt een nieuwe trailer met een stel duivels

Nieuws

Atlus heeft vandaag de reguliere dagelijkse promo voor JRPG Soul Hackers 2 uitgebracht, die enkele van zijn demonen laat zien.

Atlus heeft vandaag de reguliere dagelijkse promo voor JRPG Soul Hackers 2 uitgebracht, die enkele van zijn demonen laat zien.

Om precies te zijn zien we Mokoi, Loki, Leanan Sidhe, Inugami en Hanuman. Het is trouwens de eerste keer dat een van de trailers Hanuman laat zien.

Zoals gewoonlijk bevat de trailer ook een dagelijkse horoscoop, maar deze keer verschijnen er slechts vijf gelukstekens, Stier, Schorpioen, Vissen, Maagd en Leeuw.

Soul Hackers 2-edities voor PS5, PS4 en Xbox Series X | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag na de lancering in Japan op 25 augustus.

Je kunt de originele trailer bekijken, veel screenshots, een tweede galerij, meer foto’s, een gameplay-video en nog een.

Eerdere dagelijkse trailers omvatten een andere show die zich richt op een supermarkt, een andere die Thunderbird toont, een andere die sjiieten toont, een andere die zich richt op Archangel, een andere die Andras toont en een andere die zich richt op Hell Biker.

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt ontwikkeld met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en verhalen van een hoger niveau voor ATLUS.Soul Hackers 2, dat zich afspeelt in de wereld van Shin Megami Tensei, volgt Soul Hackers 2. een geheel nieuw verhaal over twee agenten From Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, de andere cast bevat muziek van Monaka, character designs door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata.”

READ  Microsoft heeft aangekondigd dat het op 26 maart een Xbox-evenement plant
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Games Show: uitgebreide trailer met Ninja Theory, Obsidian, Rare, Double Fine en meer
Microsoft heeft Xbox Game Show: Extended Presentation aangekondigd die op donderdag 17...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *