Dit computerspel is helemaal gratis, maar duurt niet lang

Er komen op dit moment zeker veel games uit, maar als je minder geld of helemaal geen geld wilt uitgeven, dan heeft GOG je gedekt. De vechter Tonight We Riot is momenteel volledig gratis van dienst, hoewel je snel moet handelen voordat de deal afloopt.

In plaats van naar het spelmenu te gaan om deze deal te claimen, moet je naar de GOG-startpagina gaan, naar de banner met de game bovenaan scrollen en erop klikken nadat je bent ingelogd op je account. Je ziet een bericht dat de game aan je account wordt toegevoegd, en dat is alles. Je moet het spel eerder claimen 2 mei om 6 uur PDT / 9 uur ET. Dit komt snel dichterbij, dus mis je kans niet.

Met GOG kun je DRM-vrije versies van games draaien, wat betekent dat je ze op je computer kunt installeren zonder dat je tijdens het spelen online hoeft te controleren of je eigenaar bent. Dit stelt je om één reden in staat om games offline te spelen, maar het elimineert ook het gebruik van software die soms de spelprestaties kan beïnvloeden. Tonight We Riot kan ook praktisch op een broodrooster worden uitgevoerd en is beschikbaar voor pc en Mac, dus het kan geen kwaad om het nu gratis te claimen. Zelfs als u nog geen systeem heeft om het uit te voeren, kunt u het nog steeds claimen voor uw account.

Tonight We Riot is meestal $ 15, en de game is niet verouderd. Het werd ongeveer een jaar geleden uitgebracht en combineert klassieke melee en retro-geïnspireerde kunststijl met een ellendige revolutionaire setting. In overeenstemming met de politieke thema’s van de game is Pixel Pushers Union 512 studio een coöperatie die eigendom is van de arbeiders. De medewerkers kunnen met trots zeggen dat ze iets gemeen hebben met sapreuzen Welch En de Oceaanspray.

READ  Weekend pc-speldeals: verzamel stadsbouwers en managementspecials

GameSpot kan commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Max Mcgee

Pranab Mukherjee in ziekenhuis, dochter Sharmistha Mukherjee herinnert zich de gelukkigste dag een jaar geleden

Pranab Mukherjee ontving afgelopen augustus de Bharat Ratna – de hoogste burgerlijke...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *