Battlefield 6 Leak onthult onze eerste blik op een demo voordat de game wordt onthuld

nieuw Slagveld 6 Het lek heeft naar verluidt de buitenspel-climax onthuld in de bekendmakingsaankondiging van de game slagveld Fans met hun eerste echte blik op het nieuwe slagveld Spel. Het lek staat twee screenshots van de trailer in de weg, die zijn geverifieerd door een prominente figuur slagveld Van binnen en lek, maar helaas zijn beide van vrij lage kwaliteit en beide onthullen niet veel betekenis.

Een van de foto’s toont een groot eiland en wat in de verte lijkt op een enorme storm. De implicatie hier is natuurlijk de Battle Royale-modus, maar het ontwerp van het eiland zegt iets anders. Het lijkt erop dat het gewoon een grote kaart is.

De andere afbeelding is vanuit het standpunt van de speler en toont de cockpit en een enorme raket die zich voorbereidt op lancering. Als je naar de eerste foto kijkt, is er een structuur in de noordoostelijke hoek die lijkt te passen bij deze raketlocatie, maar voorlopig is dat slechts speculatie.

Op het moment van publicatie kunnen afbeeldingen worden bekeken Hier, Maar dit kan veranderen wanneer EA en DICE beseffen dat een deel van de trailer online is gelekt en proberen deze afbeeldingen van internet op te schonen. Neem in de tussentijd dit lek net zo voorzichtig als elk ander onofficieel medium. Hij zei dat, zoals opgemerkt, prominent aanwezig is slagveld Insider en leaker, Tom Henderson, heeft geverifieerd dat de foto’s echt zijn.

“Ik ga niet retweeten of delen om voor de hand liggende redenen … maar ja, beide slagveld De foto’s die het afgelopen uur zijn gelekt, zijn echt. Twitter. “Het is mogelijk dat de afbeeldingen die op het scherm zijn gemaakt, zijn gemaakt door in / uit te zoomen of iets dergelijks, wat de lagere kwaliteit verklaart.”

READ  Nintendo blokkeert Switch-games van extreme eShop-kortingen

EA en DICE moeten het lek nog aanpakken, en we verwachten niet dat dit verandert. Als een van beide of beide zich voordoen, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken.

Hoewel dit niet onze eerste blik op het spel is, is het onze eerste blik op het spel sinds het werd aangekondigd op E3 ​​2020. Het belangrijkste is dat het onze eerste passende blik op het spel is. Op het moment van de aankondiging lieten EA en DICE enkele engine placeholder shots zien, maar geen van de daadwerkelijke game. Het is echter vermeldenswaard dat het niet duidelijk is of de bovenstaande afbeeldingen verwijzen naar hoe de game eruit ziet, omdat het onduidelijk is of de trailer in-game-opnames is of niet. Helaas zijn de beelden ook wazig, dus zelfs als de trailer in-game-opnames is – of in-game-shots – zijn de beelden nog steeds wazig in de aankomende gamebeelden.

Written By
More from Lesley Curry

Amazon annuleert in november officieel ‘Crucible’

(Afbeelding: Amazon) Amazon is officieel gestopt met werken aan Smeltkroes, het gratis...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *