Dit donkere fantasy-sandboxspel in Valheim-stijl onthult aanpassingstools

Dit donkere fantasy-sandboxspel in Valheim-stijl onthult aanpassingstools

Donkere fantasy-sandboxgame Rika Het is ongetwijfeld een van de meest verwachte games van dit moment. Met het overlevingsspel in Valheim-stijl, dat zich losmaakt van de luide, cartoonachtige stijlen van Palworld en geïnspireerd is door het Slavische folkloristische karakter van Baba Gaga, de iconische bosheks uit The Witcher en Tomb Raider, kun je je eigen wandelhut bouwen. en nu laat ontwikkelaar Emberstorm Entertainment zien wie je zult ontmoeten, en hoe karakteraanpassing werkt.

Door je in de schoenen van Reka zelf te plaatsen, word je getraind door de legendarische heks, wat betekent dat je net als zij je eigen huis op de achterkant van een stel gigantische kippenpoten krijgt. Dit betekent dat je door bossen, moerassen en dorpen dwaalt in dit geweldige sandbox-spel, terwijl je beslist of je de lokale bevolking wilt helpen of hinderen, allerlei krachtige drankjes kunt brouwen en zelfs wilde dieren moet temmen om zich bij je aan te sluiten.

Met een Steam Early Access-lancering gepland voor het tweede kwartaal van 2024, zal het niet lang duren voordat we Reka in handen krijgen, en Emberstorm Entertainment laat de karakteraanpassingsopties zien die tot je beschikking staan. Terwijl je altijd als Reka speelt, heb je volledige controle over alles, van haar huidskleur en individuele gelaatstrekken tot haar haar en de outfit die ze draagt, met een breed scala aan keuzes tot je beschikking.

Gezien de hoeveelheid maatwerk die je in de Reka hebt, tot aan de mogelijkheid om je eigen camper te bouwen, is dit een welkome aanvulling, en er zijn zeker genoeg opties voor je beschikbaar. De ploeg ook Hij verschijnt Sommige van de NPC-ontwerpen en animaties brengen de cast van personages tot leven en helpen ook de Reka-sfeer te verkopen. Ik ben al gefascineerd door haar stijl, dus kleine details, zoals personages die speels hun handen op hun heupen leggen of langzaam hun hoofd naar je toe draaien, voegen nog meer karakter toe aan de wereld.

READ  Geef pc-gaming een klassieke smaak met deze retro-controller Prime Day Lightning Deals

“We zullen binnenkort meer karakteraanpassingsopties laten zien, en we kunnen niet wachten om andere functies waaraan we hebben gewerkt met jullie te delen”, aldus Emberstorm Toevoegen. “Laat het ons weten als je iets wilt zien in ons charmante spel. Hoewel we niet kunnen garanderen dat het aan Reka wordt toegevoegd, lezen we graag al je suggesties.

YouTube-thumbnail

Terwijl we wachten op meer nieuws over deze extra functies, hebben we genoeg van de beste fantasygames waarmee je kunt ontsnappen naar prachtige, mysterieuze werelden, samen met de beste indiegames van 2024 om ervoor te zorgen dat je geen verborgen pareltjes mist. .

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of ga naar onze website PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *