Palworld-spelers vervloeken de ontwikkelaar van Dead by Daylight vanwege kritiek op het spel

Palworld-spelers vervloeken de ontwikkelaar van Dead by Daylight vanwege kritiek op het spel
Michelle Cornelia

Palworld is door de stafchef van Dead by Daylight bekritiseerd als een saai spel, en spelers zijn er niet blij mee. Dit is wat ze te zeggen hadden.

Wie had vóór de lancering van het spel gedacht dat Palworld, of wat sommigen 'Pokemon with Guns' noemen, het aantal spelers van Steam's populairste titel zou overtreffen, maar hier zijn we dan. Binnen slechts enkele uren het spelMet de lancering van Early Access zijn meer dan 500.000 gelijktijdige spelers de game binnengestroomd. Maar het wordt nog gekker.

Artikel gaat verder na advertentie

De game bleef daarna meer records breken, tot het punt waarop de ontwikkelaars vanwege het grote aantal spelers een spoedvergadering moesten beleggen. Ondanks al het plagiaat en het AI-drama is het duidelijk dat spelers nog steeds geïnteresseerd zijn om naar Palpagos Island te springen en te doen wat hun hartje begeert.

Hoe populair een spel ook is, er zullen altijd mensen zijn die er kritiek op hebben. In het geval van Palworld beweerde de stafchef van Dead by Daylight dat “Palworld niet goed is”, waarbij hij het spel bekritiseerde als buggy en waanzinnig repetitief, en “de strijd voelt vreselijk aan”.

Artikel gaat verder na advertentie

Veel spelers hebben sindsdien gereageerd, zoals te zien is in A.J Reddit-thread Met een meme die deze opname parodieert. “Wat is er aan de hand met die andere ontwikkelaars die Palworld midden in hun games vernietigen? Het spijt me, maar ze hebben dit allemaal nodig.” [shut the f*** up]”, schreef een gebruiker.

READ  Nintendo onthult nieuwe box art en schermen voor Paper Mario: The Thousand-Year Door On Switch

Een ander ging zelfs zo ver dat hij Dead by Daylight omschreef als “een van de saaiste games die ik ooit heb gespeeld”.

De ondertekening van de dexerto Gratis en krijg:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

'Wat een enorme tijdverspilling. Repareer die motor en sluip naar buiten. Oh wacht! Probeer je vriend van de haak te krijgen!' Ze voegden eraan toe.

Artikel gaat verder na advertentie

Ondertussen zei een derde gebruiker: “Dead by Daylight is de beste game ooit! Kijk maar eens naar de 12 miljoen verkopen op Steam, 7 miljoen spelers op Xbox en 2 miljoen gelijktijdige spelers op Steam, allemaal in de eerste maand.” Oh wacht , dat is Palworld.

Zakpaar

Zo ziet de overvallen basis eruit.

Hoewel sommige spelers Dead by Daylight in de commentaren bekritiseerden, uitten anderen hun bezorgdheid over de lange levensduur van Palworld.

Als we echter naar de roadmap van de game en de recente patch kijken, kunnen we met zekerheid zeggen dat de ontwikkelaars moeite in deze game steken en dat er veel is om naar uit te kijken.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *