Dit is de eerste gaming-laptop van LG

LG UltraGear 17G90Q

afbeelding: LG

Er is een gloednieuwe gaming-laptop in de stad, en je hebt er al eerder van gehoord. LG, vooral bekend om zijn televisies en huishoudelijke apparaten, heeft zijn eerste gaming-laptop onthuld, schijnbaar de antithese van de ultralichtgewicht laptops van Gram.

Deze gamemachine, ook wel UltraGear 17G90Q genoemd (schattig, nietwaar?), beschikt over een 11e generatie Intel Tiger Lake H-serie CPU en een Nvidia GeForce RTX 3080 Max-Q grafische kaart. Het kan worden gecombineerd met 16 GB of 32 GB DDR4 RAM en tot 1 TB dubbele M.2-opslag.

Met zoveel kracht zouden games met hoge framesnelheden moeten spelen en er zijdezacht uitzien op LG’s 17,3-inch 1080p (16:9) scherm met een responstijd van 1 ms en een verversingssnelheid van 300 Hz.

De UltraGear past bij een typische gaming-esthetiek, met een toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting per toets, een gevleugeld “LG” -logo op een aluminium chassis en een paarsachtig aluminium touchpad. Hier vind je een aantal handige functies, zoals een vingerafdruksensor op de aan/uit-knop, vier luidsprekers en een 1080p-webcam.

LG UltraGear 17G90Q

afbeelding: LG

De poortselectie is ook uitstekend, met twee Thunderbolt 4-poorten aan de linkerkant en twee USB 3.2 Type-A-ingangen aan de rechterkant naast de microSD-kaartsleuf en hoofdtelefoonaansluiting. Aan de achterkant bevindt zich een derde USB Type-A-poort, een RJ45 Ethernet-aansluiting (ter informatie, UltraGear ondersteunt Wi-Fi 6E), een HDMI-ingang en een DC-cilinderconnector.

Tot nu toe heeft LG zijn laptopafdeling geleid met één focus: de lichtste apparaten mogelijk maken. Dat verandert met deze speelautomaat, die wordt geleverd met een afmeting van 15,75 x 10,7 x 0,8 inch en een gewicht van 5,8 pond. Om eerlijk te zijn, veel 17-inch modellen wegen meer dan zes en zelfs zeven pond.

De eerste gaming-laptop van LG zal vanaf begin 2022 in de VS verkrijgbaar zijn. Over prijzen is nog niets bekend; We hebben het ontdekt en zullen dit artikel bijwerken zodra we meer weten.

Voor zover we weten, zou de UltraGear een capabele machine moeten zijn, hoewel sommige specificaties verrassend zijn. Over slechts een paar weken wordt verwacht dat zowel Intel als AMD nieuwe chips zullen onthullen – met geruchten over de eerste De lancering van de 12e generatie H-serie CPU’s. Een productrelease van de 11e generatie wanneer iedereen klaar is om hun 12e generatie laptops uit te rollen, is een interessante optie.

LG UltraGear 17G90Q

afbeelding: LG

En hoewel ik deze details moet bevestigen, staat in het persbericht van LG dat de UltraGear alleen beschikbaar zal zijn met de RTX 3080 GPU. Indien nauwkeurig, zal de startprijs van de UltraGear 17G90Q waarschijnlijk hoog zijn. Er is hier ook veel om van te houden, inclusief enkele solide specificaties en royale poorten en functies, maar de aantrekkingskracht van LG’s openheid voor de gamewereld zal grotendeels afhangen van hoeveel je moet betalen om binnen te komen.

READ  De schamele nieuwe iMac-poortselectie voorspelt niet veel goeds voor de volgende MacBook Pro
Written By
More from Lesley Curry
Deze 037 Lancia Rally brengt een uiterlijk als geen enkele andere veiling
afbeelding​ RM Sotheby’s / Dirk De Jagger De Lancia Rally 037 is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *