Dit is de verwachte datum

Nog ongeveer een week, waarna een grote macOS-update klaar is. Volgens Mark Gurman, een vertrouwde Apple-insider, is Apple van plan om macOS Ventura uit te brengen.

Lees verder na de aankondiging.

Gratis macOS Ventura

Na het iPhone 14-event heeft Apple al beloofd: macOS Ventura verschijnt in oktober. De techgigant gaf geen specifieke datum. Het zal nu duidelijker worden wanneer we het nieuwe macOS kunnen downloaden.

Volgens Gurman ligt Apple op schema om macOS Ventura uit te brengen in de week van 24 oktober – volgende week. Dat meldt hij in zijn wekelijkse nieuwsbrief. Tegelijkertijd wordt iPadOS 16 ook uitgebracht voor de iPad.

Traditioneel verschijnt een nieuw besturingssysteem op maandag of dinsdag. Dus misschien kunnen we macOS Ventura op 24 of 25 oktober installeren. De update is dan vanaf 19.00 uur beschikbaar. Je installeert het als volgt:

  1. Klik op  linksboven in het menu;
  2. kies “Systeemvoorkeuren”;
  3. Klik op “Software-update”;
  4. Je Mac controleert op updates. Wanneer macOS Ventura gereed is, verschijnt er een melding. Klik op Bijwerken.

Wilt u een e-mail ontvangen wanneer macOS Ventura en iPadOS 16 worden afgesloten? Schrijf je in voor ons laatste nieuws:

READ  Workshop Netflix en Disney +: neem je favoriete film of serie overal mee naartoe

Nieuwe MacBook Pro

Gurman heeft ook nieuws over de nieuwe MacBook Pro. Terwijl de nieuwe iPad Pro-modellen met de M2-chip “binnen enkele dagen” worden aangekondigd, duurt de lancering van de nieuwe MacBook Pro langer.

Gurman zegt dat de MacBook Pro op schema ligt voor een release “in de nabije toekomst”, en merkt op dat Apple vaak nieuwe Macs in november uitbrengt. Het gerucht gaat dat de MacBook Pro erg lijkt op zijn voorganger. Het belangrijkste verschil is dat ze zijn uitgerust met sterkere chips. Je configureert hem met de nieuwe M2 Pro of M2 Max processor.

More from Madison Garrett
De Nintendo Switch met een betere batterijduur omvat Mario Kart 8 Deluxe voor Black Friday
Voorafgaand aan Black Friday 2020 is een van de beste Nintendo-deals al...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *