Dit is onze beste kijk op ray tracing op de Xbox Series X

We hebben maanden gewacht om te zien hoe next-gen games en ray tracing er echt zullen uitzien op de Xbox Series X. Vandaag krijgen we een eerste goede blik op de ray-tracing-mogelijkheden van de next-gen Xbox, dankzij Watch Dogs: Legion. De game speelt zich af in Londen en bevat drones, zelfrijdende auto’s en veel historische locaties om te verkennen.

Omdat het binnen vaak nat en donker is Watch Dogs: Legionbevat de game ook veel reflecterende plassen, schaduwen en heldere neonreclames die perfect zijn voor raytracing. De verbeterde versie van de Xbox Series X van Watch Dogs: Legion omvat ray-traced reflecties, verbeterde schaduwkwaliteit en zelfs variabele verversingsfrequenties.

Watch Dogs: Legion draait op de Xbox Series X.

De Xbox Series X-versie van de game werkt op volledige 4K-resolutie en een consistente 30 fps met ray tracing ingeschakeld. Ubisoft belooft als resultaat een “soepele, filmische gameplay-ervaring”. Dezelfde ray tracing wordt ook ingeschakeld op de Xbox Series S, zij het uiteraard met een lagere resolutie.

We hebben gespeeld Watch Dogs: Legion op een RTX 3090 met ultra instellingen en maxed out ray tracing bij 1440p / 55 fps deze week. Hoewel het moeilijk is om de korte voorbeelden van gameplay van Ubisoft van vandaag en onze eigen opname (hieronder) te vergelijken, lijkt de Xbox Series X hoe dan ook behoorlijk wat ray-traced resultaten te bieden.

De geoptimaliseerde versie van Watch Dogs: Legion zal beschikbaar zijn op 10 november, dezelfde dag dat Microsoft zijn next-gen Xbox Series X- en S-consoles lanceert.

READ  Masahiro Sakurai merkt op hoe Twitter's problemen een unieke situatie veroorzaakten voor Nintendo toen Steve werd aangekondigd voor Super Smash Bros.Ultimate
Written By
More from Lesley Curry

Vader Koos oprichter van een passie voor videogames

Een nieuwe Warme Babbels terwijl de temperaturen buiten al wat gedaald zijn....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *