Dit is waarom abonnees enthousiast zijn over morgen

Xbox Game Pass-abonnees worden erg enthousiast over een aankondiging die voor morgen lijkt te staan. Op het moment van schrijven is het niet bekend wat het Xbox-team in petto heeft als het gaat om de populaire abonnementsservice, maar het lijkt erop dat er belangrijke nieuwe informatie over de toekomst van het platform naar voren kan komen.

De reden voor deze overtuiging komt voort uit een nieuwe teaser van het officiële Xbox Game Pass Twitter-account voor Franstalige regio’s. Eerder vandaag grapte het account dat het een “ongelooflijke aankondiging” bevat die morgen uitkomt. De brief moedigde fans ook aan om te proberen te raden waar deze aanstaande aankondiging mee te maken zou kunnen hebben, maar zei ook dat er geen fundamentele kans was dat iemand het goed zou kunnen doen.

Dus waar kan deze advertentie betrekking op hebben? Welnu, dat is op dit moment de vraag die veel Xbox Game Pass-abonnees bezighoudt. Logischerwijs, als er morgen op 5 juni een onthulling plaatsvindt, zal dit worden gekoppeld aan nieuwe toevoegingen aan Game Pass zelf. Hoewel het op dit moment misschien logisch is dat Xbox nieuwe titels onthult die in Game Pass zullen verschijnen tot de komende E3-première op 13 juni, kunnen er voor die tijd nieuwe games bij de service komen.

Het is ook de moeite waard om te benadrukken dat de Engelse versie van het Xbox Game Pass-account op sociale media nog niet zoiets heeft opgeleverd. Als zodanig is het moeilijk om te weten wat te denken over deze situatie als geheel. Zou deze advertentie alleen voor Franstaligen kunnen zijn? Of zou de ‘advertentie’ in kwestie een grap zijn? Dit valt allemaal nog te bezien, maar het is duidelijk dat we onze ogen op morgen richten om te zien of er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Dus wat vind je van deze situatie? En als er morgen belangrijk nieuws komt met betrekking tot Xbox Game Pass, wat denk je dan dat het zou kunnen zijn? Laat me je mening weten in de reacties of op Twitter op Betrouwbaar.

READ  Far Cry 6 draait op 4K en 60 fps op PS5 en Xbox Series X
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Live-bug toegestaan ​​hackers om het e-mailadres van iemand te onthullen

Er is onthuld dat een fout in Xbox Live hackers in staat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *