Match 1, teams, nieuws, Queensland Marrons vs NSW Blues, Cameron Monster, Dan Jagai, blessures

Cameron Monster op de vijfde plaats is nog steeds conservatief over de uiteindelijke samenstelling van het kastanjebruine team, maar heeft een voorbehoud over zijn overeenkomstige nummer van de rivaliserende blues.

Ondertussen heeft Brad Fitler zijn eigen waarschuwing gekregen voor NSW.

Lees verder voor het laatste Origin-nieuws in ons liveblog.

Stream bepaalde Fox League-shows op Kayo Freebies helemaal gratis in juni, inclusief NRL 360, Sunday Night with Matty Johns, Big League Wrap en meer. Er is geen creditcard. zonder na te denken. Schrijf je nu gratis in >

Tsjechische Laurie verdient een penalty en probeert | 00:49

QLD MIND GAMES MUNSTER PLANT OOK OM LUAI . UIT TE SCHAKELEN

Cameron Monster heeft bevestigd dat hij klaar is om naar de opener van de staat van herkomst te gaan, maar dat betekent niet dat de denkspelletjes in het kamp in Queensland niet zullen doorgaan.

Munster verdacht van een voetblessure waarvan hij onthulde dat hij bijna geopereerd moest worden.

“Ik heb haar laten testen om te zien of ik überhaupt geopereerd moest worden, en als ik dat zou doen, zou ik waarschijnlijk zes tot acht weken het huis uit zijn”, vertelde hij vrijdag aan de media.

“Ik heb veel geluk gehad dat ik dat niet hoefde te doen.

“Om het in het begin heel rustig te houden, wist ik niet precies hoe het zou gaan. Ik heb vorige week alleen op zaterdag en zondag getraind en dat was de eerste keer dat ik in twee weken tijd liep.

“Het was 50-50, maar op de een of andere manier hield de natuurkundige me wakker en ik heb veel geluk dat ik zo’n goed ondersteuningsteam bij de club heb.”

READ  Texas S Chris Brown kiest niet voor bowl-spel

Hoewel Storm Five-eight geschikt is om te spelen, zijn er nog steeds vraagtekens bij Dane Gagai (ziekte) en AJ Brimson (knie).

Queensland zal zijn 17-koppige selectie pas een uur voor de aftrap afmaken en de media is gevraagd de training in het Cbus Super Stadium na 10 minuten te verlaten.

Meer nieuws NRL

Werving van alle clubs is gerangschikt: Bronco gaat failliet en Bennett trekt een konijn uit de hoed

“Niet in een positie om dit te laten zien”: Smith bekritiseert Broncos-show “Heavy” Heinz

De ziekte van Dane Gagai heeft een mysterie toegevoegd aan de line-up van de Marrons. (Foto door Chris Hyde/Getty Images)Bron: Getty Images

Dit betekent dat iedereen nog steeds zal raden hoe de uiteindelijke make-up van Paul Green eruit zal zien en Monster heeft geen echte hints gegeven.

“Om eerlijk te zijn, weet ik niet precies wie waar speelt”, zei hij.

Toen ging de aandacht naar de man tegenover Manchester – Jarom Loay van Penrith – die dit jaar nog geen nederlaag heeft geproefd nadat hij vrijdagavond met 6-6 verloor van de Tigers.

Monster heeft het plan van Queensland onthuld om Luai te destabiliseren en waarschuwt dat hij snel zal beseffen dat alles op jouw manier verloopt in de Arena of Origin.

“Ik weet zeker dat hij er met veel vertrouwen naartoe zal gaan en het spel zal spelen waarvan hij weet dat hij het kan spelen”, zei hij.

“We moeten zijn tijd en ruimte teniet doen. Dat is het enige wat je soms kunt doen.”

“Je kunt daarheen gaan en zeggen wat je wilt, maar acties spreken meer dan woorden en we moeten ervoor zorgen dat we daarheen gaan en hem laten beseffen hoe moeilijk de Origin Arena is.”

Freddy’s grote waarschuwing aan NSW over repressie

Elders in het NSW-kamp onthulde Payne Haas de grote waarschuwing van Brad Fettler aan zijn zijde voorafgaand aan de opening van de serie op woensdag.

ARLC-president Peter Flandis bevestigde deze week dat het harde optreden in Origin zal doorgaan, waardoor de vertegenwoordigde spelers op de hoogte worden gesteld.

Bain Haas en Tino Vaswamalwe streden vorig jaar in de serie, maar de Bronco-prop onthulde dat hij slim zou zijn om zijn agressiviteit te gebruiken.

“We hebben erover gepraat”, zei hij vrijdag tegen verslaggevers.

“Freddy zei dat we volgende week woensdag gedisciplineerd moeten zijn omdat we het ons niet kunnen veroorloven om iemand buiten het veld te hebben. We zullen het moeilijk hebben als dat gebeurt en we hebben 13 mensen nodig om een ​​lange weg te gaan om de wedstrijd te winnen.”

Dat betekent niet dat de topmannen van NSW zich terugtrekken uit de strijd, want nieuwkomer Liam Martin van Haas and the Blues kijkt uit naar een felle concurrentie.

“Queensland haat ons en wij moeten hen ook haten, dus dat is het”, voegde Haas eraan toe.

“Ze haten elkaar allebei op het veld en zo hoort het ook te zijn.”

Ondertussen voegde Martin eraan toe: “Het wordt zeker het soort smaakmaker waar ik naar uitkijk.”

Ontvang het laatste NRL-nieuws, hoogtepunten en analyses rechtstreeks in je inbox met Fox Sports Sportmail. Open nu een account!!!

Van de Blues-supersterren wordt verwacht dat ze Origin I | . spelen 02:26

Murray onthult BLUES EDGE-collecties

Over Martin gesproken, hij is klaar om van de bank te komen met Cameron Murray en Tariq Sims die op het randje beginnen.

Wat betreft wie de laatste tijd ontslagen had kunnen worden, onthulde Murray dat hij naast Nathan Cleary, Tom Trbojevic en Brian Toe zal rennen, terwijl hij ook eventuele twijfels wegneemt over zijn vermogen om uit de lock-up over te stappen.

“De achterste rij is een beetje anders,” zei hij, “maar ik ben er geen onbekende in.” foxsports.com.au Donderdag.

“Ik speelde vorig jaar veel op de achterste rij, dus ik voel me daar op mijn gemak. Dus voor mij gaat het erom in contact te komen met mijn voordeel, ervoor te zorgen dat we onze groepen goed ontwikkelen, iedereen praat, iedereen past in zijn rol en kent ze zo ze kunnen het zo goed als ze kunnen.”

Cameron Murray zal op het randje spelen. (Foto door Matt King/Getty Images)Bron: Getty Images

Dit betekent dat Sims in de rij zullen staan ​​met Jarom Lowe, Latrell Mitchell en Josh Addo Carr.

Hoewel de Blues bogen op het beste dat de staat te bieden heeft, is Murray bijzonder verheugd om naast Cleary te spelen, die de duidelijke leider was van Dally M voorafgaand aan de stemming achter gesloten deuren van dit jaar.

“Het is een tijdje geleden dat ik met Nathan Cleary heb gespeeld, en om op de hoogte te zijn, het is heel spannend, vooral als ik het voetbal zie dat hij speelt”, zei hij.

Wat betreft de uitdaging die de komende dagen voor de opening zal komen, zei Murray: “De komende twee dagen zullen mijn belangrijkste focus zijn, om ervoor te zorgen dat ik me zo comfortabel mogelijk voel.”

“Het is een goed voordeel, en om eerlijk te zijn, het is een goed team”, voegde hij eraan toe.

“We hebben veel talent in het park, dus ik ben erg opgewonden om hier te zijn met de beste van NSW.”

Tigers gooiden een cadeau-bod penalty! | 00:43

More from Madison Garrett

Dead by Daylight-ontwikkelaar kondigt kleurenblindmodus aan te midden van controverse

Hij stierf op klaarlichte dag Developer Behaviour Interactive heeft een nieuwe functie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *