Dit is waarom u de iOS 14.6-update onmiddellijk moet downloaden en installeren

Vorige maand bracht Apple een iOS 14.5-update uit die langverwachte transparantiecontroles voor app-tracking bracht, samen met andere belangrijke wijzigingen. Het bedrijf volgde het vorige week met nog een kleine update, naar iOS 14.6 – die de basis legt voor de podcast-abonnementsservice van het bedrijf, ondersteuning voor de Apple Card-familie en verbeteringen aan AirTag en Find My-service.

Hoewel dit de belangrijkste toevoegingen zijn aan de nieuwe update die vorige week is uitgebracht, is er nog een reden om uw iPhone te upgraden naar de nieuwste versie van iOS: beveiliging. Volgens Apple Release-opmerkingen Wat betreft de nieuwe update, het bedrijf heeft meer dan 40 beveiligingslekken in het besturingssysteem verholpen, wat het updaten naar de nieuwe versie buitengewoon belangrijk maakt.

Lees ook: Apple’s iOS 14.6-update versnelt geautomatiseerde taken met de Shortcuts-app

Meer uit deze sectie

De nieuwste versie van iOS 14.6 bevat fixes om gebruikers te beschermen tegen aanvallers die kwetsbaarheden gebruiken waardoor ze op afstand willekeurige code op een apparaat kunnen uitvoeren. Na het patchen van het systeem lijkt het erop dat de apparaten van gebruikers niet kwetsbaar zijn voor deze kwetsbaarheden.

volgens Release-opmerkingen, De update biedt bescherming tegen het verwerken van kwaadwillig gemaakte certificaten, kwaadwillig gegenereerde audiobestanden, kwaadaardige apps, kwaadaardige webinhoud of US dollar-bestanden. Apple heeft de update voor iPhone 6S en hoger uitgebracht, dus gebruikers die de update hebben, moeten deze onmiddellijk installeren.

Lees verder: Facebook volgt uw iPhone ondanks de iOS 14.5-update: hoe u deze kunt stoppen

Gebruikers herinneren zich misschien dat Apple vorige maand op dezelfde manier er bij gebruikers op aandrong om de iOS 14.5-update te installeren, omdat deze ook verschillende fouten in het systeem corrigeerde. We hebben destijds het advies gekregen dat gebruikers de update zo snel mogelijk moeten installeren om er zeker van te zijn dat ze beschermd zijn tegen soortgelijke beveiligingsfouten. Ervoor zorgen dat uw systeem is bijgewerkt met de nieuwste patches is de enige manier om veilig te blijven, dus het is het beste om uw hardware zo snel mogelijk bij te werken.

READ  Hoe kijk je vanavond naar Bruins-Lightning Game 1 - NBC Boston
Written By
More from Eda Greene

HomePod en HomePod mini Update 14.5 zijn nu beschikbaar

De nieuwste firmware-update, versie 14.5 voor zowel HomePod als HomePod mini, is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *