Lakers ‘Anthony Davis werd uitgesloten van wedstrijd 4 vanwege een belasting van het bovenbeen

Anthony Davis keert niet terug voor de vierde wedstrijd na een dijbeenblessure. (Shaun M.Huffy / Getty Images)

Los Angeles Lakers-aanvaller Anthony Davis keerde zondag niet terug in de vierde wedstrijd tegen de Phoenix Suns na een belasting van het bovenbeen.

Met Davis buitenspel in de tweede helft, de Suns wonnen met 100-92 Om de ketting in 2-2 te breien.

Davis kreeg in de laatste minuut van het tweede kwart een treffer in een poging de bal te gooien. Hij reed de basket op de basislijn in en stortte in de rechtbank nadat hij onhandig was geland. Hij pakte onmiddellijk zijn linkerdij en brak uiteindelijk van de grond.

Davis voegde zich niet bij de Lakers aan de zijlijn na de rust van de eerste helft, omdat de medische staf zijn blessure bleef beoordelen. Hij werd aan het begin van het derde kwart uitgesloten door de ploeg.

Davis werd aanvankelijk ondervraagd over het spelen op zondag na een blessure aan zijn linkerknie in de derde wedstrijd. Hij begon met zes punten, vier rebounds en drie assists in een 2 van 9 schot in 19 minuten in de eerste helft.

De blessure is de laatste in een moeilijk seizoen voor Davis, die 36 van de 72 wedstrijden in de reguliere competitie miste. Hij miste het grootste deel van die tijd Met pezen in de rechter achillespees Hij verergerde in de wedstrijd van februari tegen de Denver Nuggets.

Davis ‘status voor de rest van de serie was aanvankelijk niet duidelijk. De Lakers versloegen de wedstrijd van zondag zonder dagdoelman Kentavius ​​Caldwell Pop te starten met een linkerknieblessure.