Dit unieke overlevingsspel kent een stresstest, maar je moet snel handelen

Dit unieke overlevingsspel kent een stresstest, maar je moet snel handelen

Steampunk ontmoet het survivalgenre in Nachtegaaleen van de meest fascinerende nieuwe games van 2024. Het is ook een spel waaraan je nu kunt deelnemen als onderdeel van de stresstest die op dit moment gaande is, maar je moet heel snel zijn als je mee wilt doen.

Je hebt tot 10.00 uur MT om Nightingale aan te kleden voor deze spannende stresstest. Het is echt een win-winsituatie. Je kunt plezier hebben en helemaal uit je dak gaan in dit unieke overlevingsspel, terwijl de ontwikkelaars erin slagen alle informatie te verzamelen die ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat het spel zo goed mogelijk is als het spel eindelijk echt wordt.

De releasedatum van Nightingale is vastgesteld op donderdag 22 februari, maar vroege toegang is momenteel beschikbaar. De mogelijkheid om een ​​willekeurig personage toe te wijzen en echt los te komen in de Fae Realms is echter absoluut te mooi om te laten liggen.

Businessplan volgens de officiële Nachtegaal advertentie, is dat alle spelers die zich aanmelden voor de stresstest in één keer worden geaccepteerd in plaats van in batches zoals oorspronkelijk verwacht. De test begint feitelijk om 11.00 uur MT, maar spelers kunnen nog steeds meedoen nadat de server is geopend, afhankelijk van het aantal spelers op dat moment.

Spelers krijgen dan toegang tot een “aangepaste versie” van de werelden, met “geüpgradede gereedschappen en uitrusting”, en ook toegang tot een hele reeks eerder ontgrendelde recepten. Blijkbaar speel je als een Realmwalker die tien uur aan prestaties en items heeft verzameld, wat erg leuk klinkt.

Doe mee aan de Nightingale Playtest rechtstreeks op Steam hier, nu en kijk hoe de game vordert in zijn ontwikkelingsproces. Of u kunt deel uitmaken van de Nightingale early access-menigte, als u er liever op uw gemak in duikt.

READ  Sofitcore FPS Hrot brengt aflevering twee uit, 'The Degustation'

Als je van deze titel houdt, is het een goed idee om deze Nightingale-systeemvereisten te bekijken om er zeker van te zijn dat je pc aan de taak voldoet, of om meer fantasiespellen te verkennen voor een vergelijkbare sfeer.

Zorg er daarnaast voor dat u ons volgt op Google Nieuws, waar u dagelijks een verscheidenheid aan pc-gamingnieuws, handleidingen en recensies kunt zien, of onze PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *