Dit zijn de games die op 1 april 2023 de Xbox Game Pass verlaten

Dit zijn de games die op 1 april 2023 de premium game-abonnementsservice van Microsoft, Xbox Game Pass, zullen verlaten.

De Xbox Game Pass-app en de Xbox Store-pagina zijn bijgewerkt om aan te geven voor welke games in de Game Pass-catalogus je uit de service haalt. Microsoft zal tegen 1 april 2023 in totaal 7 games uit de Xbox Game Pass-catalogus verwijderen. Deze omvatten Double Dragon Neon, Clustertruck, MLB The Show 22, Power Rangers: Battle for the Grid en Kraken Academy!! En meer.

Games verlaten Xbox Game Pass in april 2023

Hieronder staat een lijst met games die op 1 april 2023 de Xbox Game Pass verlaten.

  • Neon dubbele draak
  • clustertrack
  • MLB De Show 22
  • Power Rangers: Strijd om het net
  • Kraken Academie!!
  • blauw dagboek
  • Chinees detectivebureau

Zoals altijd is dit de laatste kans voor Xbox Game Pass-abonnees om deze games wat liefde te tonen voordat ze de dienst verlaten.

Een van de opmerkelijke games die op 1 april 2023 de Xbox Game Pass zullen verlaten, is Double Dragon Neon, een beat ‘em up-videogame uit 2012 in de Double Dragon-serie. Een herstart van de Double Dragon-serie gemaakt door WayForward Technologies en uitgebracht door Majesco Entertainment. Sinds Techn’s Japan stopte met opereren, was Million, de voormalige eigenaar van de Double Dragon-serie, tot deze game niet betrokken bij het maken van de game. In 2015 verwierf Arc System Works alle intellectuele eigendom van het Japanse bedrijf Techn, samen met de rechten op de tv-serie.

Yoshihisa Kishimoto, de maker van de serie, werd geraadpleegd tijdens de ontwikkeling van de game en beschreef Neon als een “zeer westerse bewerking van Double Dragon” met enkele gameplay-elementen ontleend aan eerdere titels en een “stemming en gevoel” die doet denken aan het originele arcadespel.

READ  Hier is de Xbox Series S-broodrooster die je altijd al wilde hebben

Net als in eerdere delen, besturen spelers krijgskunstenaars Billy Lee (speler 1) en Jimmy Lee (speler 2), terwijl ze vechten om Marian te bevrijden van een bende Shadow Warriors, dit keer geleid door de superschurk Skullmageddon. De reis begint in de straten van de stad en neemt spelers mee door een genetisch laboratorium, een begraafplaats, een Aziatisch platteland, een dojo in de ruimte en stadsstraten voordat ze aankomen bij het landhuis van Skullmageddon.
Written By
More from Vanessa Hale
Valentijnsdagaanbieding voor Xbox Game Pass is schattig en grappig; Moedig je aan om je ware spel te vinden
Nieuws Vandaag is het Valentijnsdag en Microsoft heeft een grappige trailer uitgebracht...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *