Shadow Gambit heeft een pratende boot, niet-lineaire missies en een ondode ninjapiraat

Shadow Gambit heeft een pratende boot, niet-lineaire missies en een ondode ninjapiraat

Shadow Gambit: The Cursed Crew is de volgende game van de makers van Desperados 3 en Shadow Tactics, wat een andere manier is om te zeggen dat het een van de meest opwindende games is die momenteel in ontwikkeling is. Mimimi heeft onlangs een nieuwe “Developer Insight”-video uitgebracht die meer van de magische systemen van hackers, de wereld en de speelbare personages introduceert.

Het is een vreselijke stijl om een ​​plaats te omschrijven als een ‘personage’, en daarom was ik een beetje teleurgesteld toen ze het piratenschip van Shadow Gambit, Red Marley, beschreven als ‘een van de hoofdpersonages’ van het spel. Even later werd het teruggevonden toen het de echte bleek te zijn. Je kunt met je schip praten, dat een groot spookachtig groen gezicht heeft.

Het schip markeert ook een andere verandering, omdat je naar verschillende eilanden kunt zeilen om missies in willekeurige volgorde uit te voeren, in plaats van de lineaire voortgang van Desperados 3 en Shadow Tactics. Elk eiland is zijn eigen zandbak met verschillende toegangspunten die je kunt kiezen om in te landen, en je kunt verschillende bemanningsleden kiezen om binnen te halen, afhankelijk van hoe je de missie aanpakt.

De ontwikkelaars van Mimimi praten ook veel over Shadow Gambit als de eerste van hun games met magie, en hoe ze door de vrijheid van realisme meer fantasierijke mogelijkheden konden introduceren. Ze demonstreren dit door een nieuw personage te onthullen, een “ondode ninjapiraat” genaamd Toya, die over grote afstanden kan teleporteren.

Katherine kreeg eerder dit jaar een persoonlijke rondleiding door Shadow Gambit en sprak uitvoerig met Mimimi over hun ambities voor het project en het genre “stealth-strategie”.

READ  Hollan gooit een compleet spel, waardoor de Hogs de reeks winnen van de nr. 7 Gamecocks

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *