Dit zijn de gratis Xbox Games With Gold voor het nieuwe jaar

Microsoft geeft in januari een aantal echt coole games gratis weg voor Xbox Games With Gold. Kijk hier met welke spellen jij het jaar kunt beginnen.

Eigenaren van een Xbox Live Gold-abonnement (of het epische Game Pass) krijgen in januari weer enkele gratis spellen. Alsof 2020 niet eng genoeg was, krijgt deze gratis partij games een flinke horrorsfeer. Introduceert ook Microsoft achterwaartse compatibiliteit voor twee oudere games.

Xbox Games With Gold januari

Zoals altijd bekijk je elke maand enkele gratis games met je Xbox Live Gold-abonnement. Dit keer zijn het twee spookachtige spellen. Little Nightmares (2017) is tenminste een briljant ontworpen en behoorlijk enge platformgame. In het spel probeer je te ontsnappen uit een mysterieus voertuig terwijl je geconfronteerd wordt met jeugdige angsten.

Als je zin hebt in wat milde horror, maar je wilt ook een beetje humor er bovenop, dan is Dead Rising (2006) perfect voor jou. De iconische zombiespel is nu geremasterd en plaatst je in de schoenen van Frank West, die moet overleven in een winkelcentrum dat past bij het genre. In Dead Rising verander je letterlijk alles wat je kunt vinden in een wapen terwijl je de zombie-apocalyps probeert te ontrafelen.

Achterwaartse compatibiliteit

Verder zijn er twee games toegevoegd aan de catalogus met achterwaarts compatibele games. Het gaat over The King of Fighters 13 en Breakdown. De eerste is de 13e aflevering in de ooit vrij populaire vechtgame-franchise. Breakdown is een vertelspel met verrassend goede actie en een intrigerend verhaal.

Het moge duidelijk zijn, de Xbox Games With Gold voor januari zijn een beetje middelmatig als je niet van horror houdt. Om het nieuwe jaar een beetje tevreden te beginnen, kun je nog tot eind deze maand gratis checken Ontluchten 2, Stapelen, en The Raven Remastered.

Lees ook: Microsoft trekt de stekker uit deze Halo-games op Xbox

READ  Aliens: Fireteam Elite Year 1 belooft veranderingen die "meer plezier zullen toevoegen" aan de worstelende shooter
Written By
More from Aubrey Mason
Longtime Knick Lance Thomas kijkt uit naar het toeval met Nets
Terug thuis zijn Spencer Dinwiddie, Taurean Prince en Kyrie Irving, Kevin Durant,...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *