Dit zou de eerste echte foto van de Pixel 5 kunnen zijn

Nieuwe gelekte afbeeldingen hebben mogelijk de eerste blik op de Google Pixel 5 en de Pixel 4A 5G. De afbeelding die laat zien wat de Pixel 5 in het zwart en de Pixel 4A 5G in het wit zou kunnen zijn, kwam van een sindsdien verwijderd bericht op Reddit. Ze bevatten ook details over de specificaties van de telefoons die lijken overeen te komen met eerder gelekte informatie, volgens XDA-ontwikkelaars.

Google heeft de Pixel 4A gelanceerd eerder deze maand en kondigde aan dat de Pixel 5 en Pixel 4A 5G waarschijnlijk ergens dit najaar zouden komen begin oktober. Renders van de Pixel 5 lekten vorige week, met een vingerafdruksensor aan de achterkant van het apparaat, een vierkante camera-array met twee camera’s, een flitser en een perforator aan de voorkant.

Een eerder uitgelekte weergave van de (waarschijnlijke) Pixel 5

Als de nieuwe Reddit-afbeelding legitiem is, lijkt het ook te bevestigen dat die specificaties nauwkeurig zijn, en is het eens met geruchten de Pixel 5 zou een Snapdragon 765G-processor hebben. De nieuwe informatie geeft ook aan dat het een batterij van 4000 mAh, 8 GB RAM en een 90 Hz-scherm zal hebben. De achterkant is van plastic en er is geen hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm, als deze informatie correct is. Net als de Pixel 4 zou de Pixel 5 een groothoeklens van 0,5x moeten hebben, evenals een hoofdcamera van 12,2 megapixels.

De 4A 5G zal veel van dezelfde specificaties hebben, maar met een 3800 mAh-batterij, 6 GB RAM en een 60 Hz-scherm, en volgens het laatste lek, zullen zijn voorzien van een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

Er is ook een nieuwe weergave van de Pixel 4a 5G, met dank aan OnLeaks en 91Mobiles, die ook veel lijkt op de grotere telefoon op de Reddit-foto:

Een weergave van de (vermeende) Pixel 4A 5G
OnLeaks / Steve H. McFly

Nogmaals, deze specificaties bevatten allemaal de gebruikelijke kanttekeningen bij gelekte informatie, en met het oorspronkelijke bericht al verwijderd, is het moeilijk om te verifiëren hoe nauwkeurig al deze informatie is. Maar naarmate we dichter bij de releasedatum komen, zullen we waarschijnlijk meer informatie zien druppelen over de volgende Pixel-vlaggenschiptelefoon van Google.

READ  Het opstartgeluid van de PS5 wordt gepest door Burger King
Written By
More from Aubrey Mason

Bengal BJP MLA Debendra Nath Ray gevonden hangend in markt, partij beweert moord

Kolkata: Een BJP MLA in West-Bengalen werd vanochtend vroeg gevonden in een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *