Verklaring van Microsoft-bestanden ter ondersteuning van epische games tegen Apple

Microsoft is in de strijd tussen Epic Games en Apple gestapt door een verklaring ter ondersteuning van de eerste in te dienen en uit te leggen dat Apple’s ondersteuning van Epic’s Unreal Engine cruciaal is voor gamers en ontwikkelaars.

Het conflict tussen Epic en Apple begon half augustus toen Fortnite heeft een update uitgebracht die de in-app-aankoopregels van Apple (en Google) omzeilde, inclusief een verplichte vergoeding van 30% op iOS. In ruil daarvoor heeft Apple de game uit de App Store verwijderd en sindsdien hebben de twee bedrijven heen en weer gebeten.

Nu, volgens de juridische documenten van Epic, is Apple “van plan om de toegang van het bedrijf tot alle ontwikkelingstools die nodig zijn om software voor de platforms van Apple te maken” op 28 augustus af te sluiten “, ook voor de Unreal Engine die Epic aanbiedt aan externe ontwikkelaars, die Apple heeft nooit beweerd dat het Apple-beleid heeft geschonden “(bedankt Android politie).

Als reactie hierop is Microsoft tussengekomen het indienen van een verklaring ter ondersteuning van Epic Games, door uit te leggen dat Unreal Engine-technologie van cruciaal belang is voor tal van game-makers, waaronder Microsoft, en dat Apple Epic toegang tot zijn SDK weigert, zal Unreal Engine en de ontwikkelaars die het gebruiken een aanzienlijk nadeel ondervinden:

De uitspraak (geschreven door Kevin Gammill, algemeen directeur van Gaming Developer Experiences), zegt verder dat als Unreal Engine geen games voor iOS of MacOS zou kunnen ondersteunen, Microsoft zou moeten kiezen tussen het verlaten van zijn klanten en potentiƫle klanten op die platforms of kiezen voor een andere game-engine, en het onvermogen van die Unreal Engine om updates voor die platforms te ontwikkelen, zou reeds gelanceerde titels kunnen schaden.

“Zelfs onzekerheid over het vermogen van de Unreal Engine om iOS en macOS te blijven ondersteunen, zal het voor Microsoft (en, naar ik geloof, andere game-makers) minder waarschijnlijk maken om Unreal Engine voor hun projecten te selecteren. Wanneer gamemakers ontwikkelingsprojecten plannen, die kunnen het is jarenlang belangrijk om erop te kunnen vertrouwen dat de gekozen engine beschikbaar zal blijven op en alle platforms zal ondersteunen waarop de makers van games hun games willen distribueren. “

“Apple’s stopzetting van het vermogen van Epic om Unreal Engine voor iOS of macOS te ontwikkelen en te ondersteunen, zal makers en gamers van games schaden.”

We raden u ten zeerste aan om Microsoft’s volledige verklaring voor nog meer inzicht in deze kwestie. Laat ons uw mening over de situatie weten in de opmerkingen hieronder.

READ  PlayStation 5, Xbox Series S en RTX 3080 Ti allemaal vandaag verkrijgbaar bij Newegg Shuffle
Written By
More from Max Mcgee

De gratis game van vandaag in de Epic Store omvat een nacht in het bos

Nog een dag, nog een gratis spel van de Epic Games Store...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *