Divisive Xbox One-game keert terug naar de verkoop nadat deze eerder was verwijderd

Een verdeeldheid zaaiende Xbox 360-game die via achterwaartse compatibiliteit op Xbox One kan worden gespeeld, is na de schrapping weer in de verkoop. Zoals u wellicht weet, worden er elk jaar nogal wat games verwijderd uit de digitale storefronts, meestal vanwege licentie- of publicatieproblemen. Een game die dit ongelukkige lot ontmoette, was een cultklassieker en een van de meest verdeeldheid zaaiende games van zijn tijd: Dodelijk Voorgevoel. Het ziet er echter naar uit dat de game terug is, en het zou hier moeten zijn om te blijven.

Zoals opgemerkt door sommige Xbox-fans, worden games soms opnieuw aangeboden om een ​​paar dagen later weer te worden verwijderd. Dit kan een voorbeeld hiervan zijn, maar de uitgever van de game is overgestapt naar dezelfde uitgever die de game op Switch verkoopt. Met andere woorden, het zou nu in veilige handen moeten zijn, maar op dit moment is er geen manier om dit te bevestigen.

Hieronder vind je een link naar de game op XBL, met dank aan Twitter-gebruiker Wario64:

Voor degenen die het niet weten: Dodelijk voorgevoel sloeg terug in 2010 tot de meest verdeeldheid zaaiende recensies van de generatie. In die tijd hielden mensen ervan of haatten ze het, maar na verloop van tijd hoorde je alleen de mensen die er dol op waren over het spel praten. En zoals je zou verwachten, waren dezelfde fans in de wolken toen het vervolg eerder dit jaar op Switch verscheen.

“Speel als speciaal agent Francis York Morgan (noem hem York – iedereen doet dat), het is jouw taak om de brute moord op een jonge plaatselijke schoonheid in de stad Greenvale te onderzoeken”, luidt een officiële beschrijving van het spel. “Te midden van hoge bergen en een kleine Amerikaanse buitenwijk moet York het mysterie van de Red Seed Murders oplossen en in leven blijven op een plek waar bovennatuurlijke wezens en een mysterieuze in regenjas geklede bijlzwaaiende moordenaar zijn onderzoek voorgoed willen beëindigen. . “

Voor meer berichtgeving over de Xbox One en alles wat met de console te maken heeft – inclusief het meest recente nieuws, geruchten en lekken – klik op hier of bekijk de relevante links hieronder:

READ  Xbox One en Xbox Series X vanaf 2020 zijn gratis voor iedereen
Written By
More from Max Mcgee

Combineer stadsbouw en goddelijk spel om The Immortal Mayor te krijgen

Onafhankelijke Chinese studio Star Chess bouwt een stad met een speciaal Chinees...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *